Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Poslední trend plastické chirurgie: Ze špeků svaly!

30. října 2013 | 07:30

Kdo z nás by nechtěl mít nádherně vypracované bříško? Ženy ho touží mít ploché a pevné, muži se zase rádi pochlubí "pekáčem buchet". Jenže cvičit se nám nikomu moc nechce. Dobrou zprávou je, že teď už ani nemusíme. Moderní plastická chirurgie totiž dokáže doslova zázraky. Z přebytečného tuku vám svaly vymodeluje. Rychle a bezbolestně!

Po dokonalé postavě lidé touží od nepaměti. Vypracovanými svaly se "chlubili" i muži ve starověkém Římě. A kdo ví, zda si v přítmí jeskyně své bicepsy neporovnávali už lovci mamutů.

Moderní doba nás ale o možnost "posilovat při práci" a honbě za potravou připravila. Většina z nás má sedavé zaměstnání, stravujeme se ve fast foodech, přepravujeme se autem. A na nějaké "tvarování" postavy už nemáme energii, ani čas.

Liposculpturing dokáže doslova zázraky
Autor: archiv kliniky Iscare
Něco jako kouzlo

Nic z toho už ale nepotřebujeme. Svět totiž "objevil" převratnou metodu - liposculpturing, která vám postavu zformuje. I když to může znít neuvěřitelně, nevzhledné tukové polštáře promění ve vypracované "svaly" doslova přes noc. A teď konečně míří i do Česka.

Před zákrokem a po
Autor: archiv kliniky Iscare
Ptáte se jak to funguje? Pomocí šetrné ultrazvukové liposukce s možností následného využití odebraného vlastního tuku. "Podstatou liposculpturingu je odebrání přebytečného tuku z vybraných tělesných partií. Získaný tuk následně můžeme využít k vytvarování, případně zvětšení jiných částí těla tak, aby jejich silueta působila dokonale, ale zároveň skutečně přirozeně," vysvětlila nám MUDr. Věra Šatánková, primářka Centra plastické chirurgie ISCARE, která jako jediná lékařka v ČR disponuje licencí a potřebnými zkušenostmi získanými v Americe.

Před zákrokem a po
Autor: archiv kliniky Iscare
Ploché břicho, plná ňadra

Ve světě je tenhle zákrok hitem. Ženy si nejčastěji nechávají odsát tuk ze zadečku, boků a stehen a pak si s ním nechají zvětšit a vytvarovat ňadra. Muži zase preferují six pack, u nás známý jako „pekáč“ svalů. Kvůli němu se rádi zbaví tuku z břišních partií.

Výhodou je, že do těla nejsou umístěny žádné implantáty a celkový výsledný dojem působí velice přirozeně. Kontury těla může plastický chirurg tvarovat s velkou přesností. Tuk totiž rovnoměrně vstřikuje pod sval, do okolí svalu a nad sval.

Před zákrokem a po
Autor: archiv kliniky Iscare
Bez modřin a bez bolesti

Výhodou je, že díky použití šetrného unikátního přístroje Vaser Lipo nedochází k přetrhání vazivových tkání ani k nadměrnému krvácení, jako u běžně prováděné liposukce. Nemusíte se už bát nepříjemných modřin a otoků.

Hojení po zákroku je na rozdíl od použití klasických metod mnohem rychlejší a téměř bezbolestné. V nemocnici strávíte jen jeden den. Návrat do běžného života je tak opravdu rychlý. A finální podoba vašich nových svalů trvalá.

Příjemným bonusem navíc je, že přístroj ještě zlepšuje elasticitu kůže v ošetřované oblasti, a tak je pokožka na dotek vláčnější a mnohem pružnější.