Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Luxus s 70% slevou? Víme, kde se vymódíte a ušetříte!

6. února 2013 | 08:00
Prezentace klienta |

Milujete značkové zboží, ale musíte šetřit z každé výplaty? Rádi byste si udělali radost a pořídili si něco od značek jako Desigual, Diesel, Dolce&Gabbana a další? Už nemusíte čekat! Stačí kliknout a nakupovat se skvělou, až 70% slevou!

Ralph Lauren, Burberry, Armani, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Abercombie&Fitch, Lacoste a další. Patříte i vy mezi milovníky značkového zboží, a často čekáte na slevy, za které byste si nakoupili, co hrdlo ráčí?

Jezdíte kvůli dobrým cenám i do zahraničí, jen abyste „ulovili“ ty nejlepší a pokud možno co nejlevnější kousky?

Už nemusíte! Je tu totiž e-shop s luxusní módou italiedoskrine.cz, která vám zas a znova přináší slevové akce i na to nejoblíbenější značkové oblečení!

E-shop italiedoskrine.cz je důkazem, že luxusní zboží si nemusí kupovat jenom milionáři. Pravidelně vám totiž přináší skvělé limitované akce, kde nakoupíte i ty nejexkluzivnější značky v obrovských slevách!

Pořiďte si například tyto luxusní šaty Burberry jen za 2 290 Kč!
Autor: Italiedoskrine.cz
LUXUS NA VALENTÝNA? POTĚŠÍ!

Nakupte ve slevách sobě, nebo svým blízkým a určitě nebudete litovat. E-shop italiedoskrine.cz ručí za to, že vždy koupíte originál. A nezapomeňte, blíží se svátek všech zamilovaných! Co jiného by vaše milované mohlo potěšit více, jak luxusní dárek?

DOPRAVA ZDARMA! Platí na vše! Cokoliv si objednáte, bez ohledu na cenu,. vám bude doručeno zdarma a co nejrychleji bude možné!

VÝMĚNA ZBOŽÍ BEZ PROBLÉMŮ

Stalo se vám někdy, že vám zboží objednané z internetu nesedělo? To se, bohužel, může stát úplně každému. Ale nebojte se. Na www.italiedoskrine.cz vám zboží, v případě výměny s dokladem o prodeji, velmi rádi vymění, nebo vám peníze zašlou obratem zpět!