Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

10 věcí, které nosíme ve svých kabelkách, ať se děje co se děje!

13. dubna 2012 | 06:43

Když vysypete svoji kabelku, co uvidíte? Většinou jsou obsahy našich velmi podobné tomu, co nosí ve své tašce vaše kamarádka, či známá. Není to ale pravidlem. I proto jsem vyzpovídala své kolegyně, redaktorky bleskprozeny.cz.

Obsahy našich kabelek se ale samozřejmě liší. A my jsme se rozhodly sestavit seznam toho, co by v každé dámské kabelce nemělo chybět. A dokonce jsme vyzpovídaly i naše redaktorky, které nám prozradily, co jsou jejich "must have" tedy to, co ve své kabelce prostě musí nutně mít.

1. VODA
Praktická lahev na vodu s uhlíkovým filtrem. Bobble, 0,385l / 259,- Kč, urbanlux.cz
Autor: Profimedia.cz, Archiv firem

Pitný režim je zkrátka nutné dodržovat! Ideální je v kabelce nosit láhev na vodu (Bobble, urbanlux.cz) s uhlíkovým filtrem, kterou naplníte jakoukoliv pitnou vodou a pijete. Zajímavý a vtipně řešený design vás donutí dodržovat pitný režim.

2. PUDR
Matující, tónující a sjednocující pudr Gabriella Salvete, 119,- Kč
Autor: Profimedia.cz, Archiv firem

Další ženská nutnost. Občas se nám prostě sem tam zaleskne nějaké to místečko a mít v kabelce vždy při ruce pudr se určitě vyplatí. (Matující, tónující a sjednocující pudr Gabriella Salvete, 119,- Kč)

3. DEODORANT

K deodorantu není snad co dodávat. V létě se potíme, protože nám je horko a v zimě také, jelikož přecházíme neustále z tepla do zimy a naše termoregulace prostě nezvládá. Pokud na nadměrné pocení netrpíte, přesto se vyplatí mít tento zázračný sprej vždy u sebe.

4.PARFÉM
Svěží vůně Daisy od Marca Jacobse, 1750,-Kč/75ml
Autor: Profimedia.cz, Archiv firem

Co si budeme povídat, jaký parfém vydrží vonět celý den? Málo z nich. Takže šup šup s jedním vaším oblíbeným do tašky. (Svěží parfém Daisy od Maraca Jacobse má nádherný nejen flakón, ale i vůni)

5. SLUNEČNÍ BRÝLE
Sluneční brýle Ray Ban, 3999,- Kč, Grand Optical
Autor: Profimedia.cz, Archiv firem

Mnoho z nás se prostě neobejde bez ochrany očí. Trpíme, i když je slunce za mraky, křeníme se (což má za následek ošklivé vrásky) a v neposlední řadě nic nevidíme. Proto je dobré mít v kabelce odolný obal a v něm sluneční brýle. A to i když prší! (Brýle Ray Ban jsou nehynoucí klasikou, Grand Optical)

6. TELEFON

Bez mobilu se v dnešní době téměř neobejdeme, nedáme bez něj takzvaně "ani ránu". Znáte ten pocit, když jdete do práce a zjistíte že nemáte (ani jeden) mobil? Cítíte se pak celý den nervózní, jako byste doma snad nechala celou ruku. (Tip redaktorky: Naučte se účinnou básničku. Pokaždé, než odejdete z bytu, z vesela si zarecitujte: "Mobil, peněženka, klíče, dnes určitě vydělám míče (pozn. miliony)!" Když si na to zvyknete, již nikdy více nic nezapomenete!

7. PENĚŽENKA
Krásná peněženka Diesel, 1388,- Kč, italiedoskrine.cz
Autor: Profimedia.cz, Archiv firem

To máme to samé jako mobil. Ale bez peněženky to jde hůř. Nejen že se nenajíte, ale jezdíte na černo a kdyby se vám něco stalo, tak vás nikdo nemůže identifikovat. I zde doporučuji naučit se praktikovat básničku z předchozího odstavce. (Zeleno-modrá výrazná peněženka, kterou v kabelce jen tak nepřehlédnete, 1388,- Kč, italiedoskrine.cz)

Granátové jablko, krém na ruce. 430,- Kč, crabtree-evelyn.cz
Autor: Profimedia.cz, Archiv firem

8. KRÉM NA RUCE

K tomu opět není co dodat. Kdo má suchou pokožku, jistě se mnou bude souhlasit. (Krém na ruce s granátovým jablkem, Crabtree&Evelyn)

9. PAPÍROVÉ KAPESNÍČKY

Klasika. Nudle dlouhé jako kovbojovo laso, rýma, nebo prostě jen změna teplot. Vhodné mít je vždy při sobě, když jdete například na veřejné záchodky. V tomto případě tedy možná i vícero balíčků.

jelení lůj s rakytníkem rty krásně hydratuje. Regina, info o ceně na eshop.reginakosmetika.cz
Autor: Archiv firmy

10. JELENÍ LŮJ

Hydratace pokožky je důležitá. Mnoho z nás ale zapomíná na důležitou část - rty! Jelení lůj s rakytníkem, který jim poskytne dostatečnou ochranu i hydrataci je skvělou volbou. (Jelení lůj Regina, eshop.reginakosmetika.cz)

Zeptala jsem se i svých kolegyň, co jsou věci, které mají stále "při ruce" ve svých kabelkách:

Redaktorka Lenka

Redaktorka Lenka
Autor: Archiv bleskprozeny.cz

"Ve své tašce musím bezpodmínečně nosit speciální hadřík na dioptrické brýle, bez toho se prostě neobejdu. Další důležitou věcí je pro mě propiska, kterou potřebuji dnes a denně. Občas mě při cestě do práce něco napadne a musím si to okamžitě poznamenat, protože jinak to hned zapomenu. Poslední věcí je Flash disk, který potřebuji jak k práci, tak i k osobním účelům."

Redaktorka Blanka
Autor: Archiv bleskprozeny.cz

Redaktorka Blanka

"Vždy u sebe musím mít kvalitní balzám na rty. Další věcí, kterou z tašky nikdy nevyndám je cestovní manikůra, obsahující pilníček na nehty a nůžtičky. Ruce mám navíc hodně suché, takže v mé kabelce má čestné místo i krém na ruce."

A co nosím ve své kabelce já?
Co nosím v kabelce já
Autor: Profimedia.cz
Podívejte se do naší fotogalerie!

Autor: Eva Dvořáková