Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Babička Trump ztrácí soudnost, obléká se jako osmnáctiletá

29. července 2011 | 17:39

Minisukně jen stěží zakrývající zadeček, zářivě blonďaté vlasy a růžové rty. I když se Ivana Trump (62) tenhle měsíc stala už potřetí babičkou, obléká modely, za jejichž "délku" by se nemusely stydět ani dívenky z E55.

Miliardářka českého původu, dvaašedesátiletá Ivana Trump si užívá léto ve francouzském letovisku Saint Tropez. Doprovod jí dělá další z mnoha mladých milenců. "Koloušek", kterého zlákala vidina senzačních prázdnin s nevysychajícím přísunem kapesného.

Ivano, babičky kalhotky neukazují!

Možná i kvůli němu se na přímořské promenádě hrdě prochází v ultrakrátkých šatičkách. Sebevědomí jí zkrátka nechybí. Na své štíhlé nohy je trojnásobná babička hrdá. Turistům i místním se však denně naskýtá děsivý pohled. Stehna pokrytá seschlou kůží, svraštělou věčným opalováním, rozhodně nevypadají sexy.

Všudypřítomný větřík, který u moře tolik milujeme, si navíc sem tam pohraje nejen s Ivaninými vlasy, ale i krátkou sukénkou. Peroxidová

V přímořském větru trojnásobná babička odhalila víc, než by sama chtěla.
Autor: profimedia.cz
"kráska" tak minulý týden odhalila své sladké tajemství (kalhotky v tolik oblíbené tyrkysové barvě), které by mělo zůstat očím obyčejných smrtelníků skryto. Nechceme přece oslepnout!

Stárnout s grácií je těžké

Pro mnoho žen je s přibývajícími roky stále těžší uvědomit si svůj skutečný věk. Kůže pozbývá elasticity, vrásky přibývají. Ani se všudypřítomnou gravitací nic nenadělají. Přesto čím starší jsou, tím větší je potřeba dokázat si, že ony nestárnou.

Po jejich boku se objevují stále mladší a mladší milenci, v ordinaci plastických chirurgů tráví víc času, než se svými vnoučaty, modely v jejich šatníku odhalují stále víc z jejich "nestárnoucího" těla.

Autor: Lenka Chvostová, evakk