Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Objevte výhodné nákupy v USA

Shopping-USA
21. dubna 2011 | 00:00
Prezentace klienta |

Přejete si nakupovat v USA a nevíte jak na to? Poradíme vám!

Není proto nutností utrácet peníze za letenky a do USA si pro zboží doletět, stačí pouze využít služeb ověřené českoamerické společnosti www.Shopping-USA.cz, která vám umožní nákupy z pohodlí vašeho domova, či kanceláře. Jednoduchou registrací se vám podaří zajistit si adresu v USA a pak už můžete jen vybírat a nakupovat. Podaří se vám nakoupit zboží nejen amerických značek, které v našich obchodech neuvidíte, ale také zboží známých světových značek jako jsou např. Abercrombie and Fitch, Armani Exchange, Guess, Gap, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger a mnoho dalších.

Výrobky těchto společností jsou na českém trhu výrazně dražší, proto je mnohem výhodnější je zakoupit v USA, címž ušetříte až 80% ceny. Nemusíte vlastnit valutové konto, ani nikde běhat za výměnou dolarů, váš nákup si platíte v českých kounách. Zboží, které si vyberete zásilková služba www.Shopping-USA.cz pečlivě zkontroluje, zabalí a odešle na vámi určenou doručovací adresu. Dále pak zásilková služba ohlídá důvěryhodnost amerických obchodníků.

Využiete-li služeb českoamerické společnosti ověřené na českém a slovenském trhu, ušetříte nejen peníze, ale také spoustu času.