Úterý 14. května 2024
Svátek slaví Bonifác, zítra Žofie
Polojasno 22°C

Proč nakupovat v USA? Ušetříte tisíce!

Shopping-USA
7. března 2011 | 00:00
Prezentace klienta |

Není žádným tajemstvím, že nakupováním v USA ušetříte mnohdy 50% až 80% ceny. Nenechte se odradit vzdáleností! Dnes již nemusíte do Spojených států za levnými nákupy letět. Nakupovat můžete přes internet pomocí firem, které nákupy v USA zprostředkují.

Možná, že se nejedna vaše kamarádka, nebo známý vrátil z Ameriky a s nadšením vám ukázali, co vše a o kolik levněji si v Americe pořídili. Mnohé módní značky se k nám vůbec nedostanou, jiné nám pak u nás butiky nabízejí za závratné ceny. Jestli chcete být skutečně první, kdo má poslední módu a nechce za ni utratit všechny peníze, naučte se nakupovat v USA!

Produkt Ceny v ČR Ceny v USA Celkový rozdíl za nákup
Šaty GUESS

4 890 Kč

1 780 Kč

Nákupem v USA
ušetříte až 80% nákladů
Triko Roxy

890 Kč

190 Kč

Kabelka GUCCI

34 000 Kč

19 000 Kč

Svetr Lacoste

6 900 Kč

2 300 Kč

Celková cena

46 680 Kč

23 270 Kč

Jednou z firem, které nabízí zprostředkování nákupu v USA je ověřená česká společnost BGA group, s.r.o. provozující bezkonkurenční službu www.Shopping-USA.cz, která má bohaté zkušenosti s nákupy v USA.

Shopping-USA
Autor: Shopping-USA

Využijte výhody nakupování se službou Shopping-USA.cz

Využitím služby www.Shopping-USA.cz nyní nakoupíte snadno levné, nebo u nás často nedostupné značky a zboží. Kdo nakupuje přes internet a navíc v zahraničí ví, že mnohé z amerických eshopů do Evropy své zboží nedodávají, nebo je dodávají jen do vybraných evropských zemí, mezi které Česká republika nepatří. Mnohdy se stává, že i když americký eshop zboží do Česka doručí, je cena tak vysoká, že se vám nákup nevyplatí, nebo zbytečně prodraží. To vše můžete vyřešit pomocí ověřené zásilkové služby Shopping-USA.cz, která pro vás zařídí vše, co potřebujete pro svůj rychlý a bezpečný nákup: od nákupu zboží až po jeho doručení.

•    Nízké ceny poštovného – na rozdíl od amerických eshopů, které si účtují předražené ceny za doručení zásilek mimo Spojené státy, vám služba www.Shopping-USA.cz nabízí ceny mnohem nižší. Ty se mohou snížit také díky sloučení více zásilek do jedné. Ušetříte až 70 % na poplatcích přepravních společností za jednotlivé zásilky z USA, necháte-li si veškeré objednané zboží sloučit a přeposlat v rámci jediné zásilky.

•    Získejte americkou adresu pro doručení zboží – bude vám sem doručeno zboží z amerických shopů, které nezasílají mimo území Spojených států. Zboží zde bude překontrolováno, zabaleno dle vašich požadavků a zasláno na vaši českou poštovní adresu.

•    Mějte dokonalý přehled o stavu vašich objednávek a vámi objednaném zboží – průběh vaší objednávky můžete sledovat 24 hodin denně on-line ve vaší virtuální schránce. U každé vaší objednávky vidíte, v jaké fázi se nachází. Po odeslání objednávky ze skladu do ČR bude k dané objednávce přidělen „tracking number", který naleznete v detailu objednávky a díky kterému můžete sledovat, kde se vaše zásilka nachází.

•    Platíte bezpečně za nakoupené zboží – jednou z největších předností využití služeb www.Shopping-USA.cz je minimalizace vašeho rizika spojeného s nákupy v zámoří. Chrání tak vaše peníze a platební karty před možnými komplikacemi v komunikaci s americkými obchodníky. Vždy při zadání objednávky a zkontroluje důvěryhodnost daného obchodu, včetně hodnocení jeho klientů. Po obdržení zásilky na vaši adresu v USA vždy ověří správnost a stav zboží.

Klíčová slova: komerční prezentace, inzerce
Související články