Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Františka o Grammy: Někdo zářil, jiný šokoval

Módní pecky na Grammy: Někdo zářil, jiný šokoval
1. února 2010 | 16:02

Americká hudební akademie udělovala v Los Angeles ceny Grammy. Rozdala jich víc než stovku a nekonečný ceremoniál sledoval celý svět. A slavní této výjimečné akci podřídili i své jedinečné kreace.

Dvaapadesátý ročník hudebních cen Grammy byl mimo jiné i velkolepou módní show. Přehlídkou vkusu, nápaditosti, stylistického projevu, která začala pózováním na rudém běhounu a pokračovala na jevišti. Řada slavných zpěvaček vystřídala několik modelů a obecně lze říci, že velké toalety byly v přesile.

I tady hvězdy vynášely modely elitních návrhářů, slovutných módních domů. Pompéznost, luxus, glamour styl byly leitmotivem garderoby večera. Spolu s touhou po originalitě, která se jako vždy řadě krásek vymstila.

Na večeru Grammy se opět potvrdilo, že sám o sobě zajímavý model není zárukou úspěchu, pokud je špatně zvolený. Typu nositelky nesedí.

Extravagance nemusí být správnou přidanou hodnotou. Kreativita a vkus jsou dvě rozdílné položky. A nadsázka, která sluší přehlídkovému molu leckdy nefunguje na červeném koberci.

Beyonce Knowles získala šest cen Grammy a vystřídala několik modelů. Jedním z nich byla i tato pudrově narůžovělá toaleta. Zajímavá hra s hedvábným saténem, úpletovým žebrováním za účasti sportovního zipu.
Autor: isifa.com

Beyonce Knowles
Získala šest cen Grammy a vystřídala několik modelů. Jedním z nich byla i tato pudrově narůžovělá toaleta. Zajímavá hra s hedvábným saténem, úpletovým žebrováním za účasti sportovního zipu. Bohužel šperky, především náušnice z ostře žlutého kovu, stylisticky nesedí.

Taylor Swift oblékla jednoduché kovově modré pouzdro, šupiny flitrů, zajímavé řešení geometrického dekoltu. Absenci náhrdelníku nahrazují krásné šperky v kombinaci kovu a křišťálu. Maximálně čistý outfit.
Autor: Profimedia.cz

Taylor Swift
Jednoduché kovově modré pouzdro, šupiny flitrů, zajímavé řešení geometrického dekoltu. Absenci náhrdelníku nahrazují krásné šperky v kombinaci kovu a křišťálu. Maximálně čistý outfit. Tohle se dvacetileté country princezně, která si odnesla čtyři sošky Grammy (včetně té za album roku), povedlo.

Známá výstřednice Lady GaGa vsadila na úžasné modely z kolekce od Armani Privé.
Autor: isifa.com

Lady GaGa
Známá výstřednice vsadila na úžasné modely z kolekce od Armani Privé. Tento je jedním z nich. Dokonalá kreace na oběžnice planet. Hvězdné boty na platformě. Bohužel tvrdé líčení, žluté lokny a vulgarita vizáže Lady GaGa tento návrhářský artefakt totálně zabíjí.

Jennifer Lopez. Zpívající herečka se pár let snažila být i módní návrhářkou, ale přiznejme si, že tvůrčí invence příliš neměla. A o vyloženém nevkusu lze mluvit v případě této toalety založené na podivné asymetrii a šílené kombinaci stříbřitého mini pouzdra a jakési záclony.
Autor: isifa.com

Jennifer Lopez
Zpívající herečka se pár let snažila být i módní návrhářkou, ale přiznejme si, že tvůrčí invence příliš neměla. A o vyloženém nevkusu lze mluvit v případě této toalety založené na podivné asymetrii a šílené kombinaci stříbřitého mini pouzdra a jakési záclony.

Herečka Phoebe se na Grammy zařadila do šiku strašidel. Zdánlivě minimalistický pytel kazí přemíra rádoby efektních detailů.
Autor: isifa.com

Phoebe Price
Herečka Phoebe se na Grammy zařadila do šiku strašidel. Zdánlivě minimalistický pytel kazí přemíra rádoby efektních detailů. Korálková výšivka, lemy z perel, průstřihy, příliš dlouhé cípaté výkroje. Květina z materiálu šatů ve vlasech. Ani decentní barva tento cirkus neztlumí.

Kolegyně Beyonce ji sice na Grammy úspěchem převálcovala, ale na poli módy byla Rihanna jedničkou.
Autor: isifa.com

Rihanna
Kolegyně Beyonce ji sice na Grammy úspěchem převálcovala, ale na poli módy byla Rihanna jedničkou. Její, na linii siluety postavená róba neměla chybu. Včetně akcentu peří a dekoltu odhalujícího záda do pasu. Něžnost, ženskost, rafinovanost z dílny úspěšného návrháře Elie Saaba.