Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Pánové, víte, na co koukáte?

Fotografie
14. července 2009 | 05:00

Tankiny, monokiny, mikrokiny… Že si pod těmito názvy plavek nedokážete nic vybavit? Kdo se v tom má vyznat? Abyste při nákupu, nebo třeba na pláži u moře věděli s jistotou »která bije«, Blesk pro vás zjistil, jaké typy plavek se za těmito názvy skrývají…

Mikrobikiny

Minikalhotky zavazující se na bocích a minipodprsenka bez výztuže sluší štíhlým dívkám s pěknou postavou. Mikrokiny by si měly rozmyslet ženy silnější postavy. Zavazování zařízlé do špíčku u kalhotek i podprsenky na kráse opravdu nepřidá. (Litex, 695 Kč)

365292:gallery:true:true

Boxerkové plavky

Jde o dvoudílné plavky, jejichž spodní díl vypadá jako pánské přiléhavé boxerky. Velmi sluší dívkám a ženám s dlouhýma štíhlýma nohama. Možná že jste někde četli, že kalhotky s nohavičkou si mají obléci ženy se širšími boky. Ale není to tak. Naopak, boxerky by na plné boky zbytečně přitáhly pozornost. (Litex, 870 Kč)

365290:gallery:true:true

Bikiny

Slovo bikiny označuje dvoudílné dámské plavky, pro něž je charakteristické rozdělení na horní část zakrývající prsa a spodní část zakrývající klín a zcela nebo jenom částečně hýždě. Tvary a střihy obou částí jsou velmi podobné tvarům běžného spodního prádla. Rozdílné jsou pochopitelně použité materiály. (Triola, 1160 Kč)

365287:gallery:true:true

Monokiny

Mono znamená jedna. Tak by se mohlo zdát, že tento název rovná se jeden díl plavek, např. nahoře bez. Omyl. Jsou to plavky, které se zezadu tváří jako dvoudílné, ale jde o model v celku, jednodílný. Je ideální pro ženy, které mají ploché bříško a chtějí zdůraznit dobře vyvinutý hrudník. Nevýhodou je necelistvě opálená kůže. (Quelle, 399 Kč)

365288:gallery:true:true

Tankiny

Jde o dvoudílné plavky, jejichž horní díl se podobá tílku. To dokáže schovat drobné nedostatky ale i pěkně vytvarovat poprsí. Výhodou je, že vrchní část plavek se dá nosit zvlášť sukni či ke kraťasům. V takovém modelu můžete jít v klidu do restaurace na oběd. Nevýhodou je ale neopálené bříško. (Quelle, 499 Kč)

365294:gallery:true:true

Tanga

Mohou se obléci s podprsenkou nebo jen sólově. Do těchto úsporných kalhotek musí mít žena (někdy i muž!) krásně vytvarované hýždě. Pokud tomu tak není, stává se terčem minimálně udivených pohledů. Výhodou je, že pozadí se opálí téměř celé. Někdo je zbožňuje, někomu jsou velmi proti srsti. (Litex, 350 Kč)

365293:gallery:true:true


Letní úlety pro pobavení

Ultramikrobikiny

Není to zrovna pohled pro bohy. Hodí se ale pro ženy, které se nestydí za malá prsa a zároveň chtějí předvést okolí svou štíhlou postavu.

365291:gallery:true:true

à la Borat

Tahle dívka našla svůj idol ve filmové postavě provokativního kazašského reportéra Borata. I takovýto druh plavek se dá sehnat.

365289:gallery:true:true

 

Autor: Iva Dvořáková