Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Zimní oblečení nemusí být nudné! Zkuste barevný kožíšek či květovaný kabát

27. ledna 2018 | 06:00

To, že se v zimě nedá oblékat tak originálně jako v jiných ročních obdobích, se vám pouze zdá. Ano, zima je dlouhá, ale outfity si můžete vyšperkovat, aby nebyly nudné. Jak na to? Inspirujte se v naší fotogalerii.

Často se stává, že v polovině zimy nás začnou nudit všechny outfity, které nosíme, abychom se ubránily zimě. Možná je to i tím, že už se tak těšíme na jaro – na které si ale ještě dlouho počkáme. Proč neobohatit okoukané outfity o něco mnohem zábavnějšího?

Vybraly jsme pro vás inspirativní kousky z těch nejmódnějších koutů světa. Ptáte se odkud? No přece z míst, kde se právě konají módní přehlídky aneb fashion weeks. Ve fotogalerii si můžete prohlédnout outfity z Milána, Londýna i z New Yorku.

A čím zahnat nudu? Můžou to být barevný kabátek či kožíšek, který rozzáří ulice. Zaměřte se na výrazné barvy evokující právě jaro. Žlutá, pastelová modrá nebo růžová vám hned zvednou náladu. Nebojte se je sladit s barevnými doplňky, s žlutou bude vypadat dobře vínová a k pastelovým barvám volte další pastelové barvičky. Pokud si troufnete na víc a milujete květy tak jako my, vyzkoušejte květovaný kabátek.

3904777:gallery:true:true

Pokud se vám nechce hned kupovat kabát, co takhle hravý svetr nebo mikina? Porozhlédněte se v obchodech, nějakého krasavce, který prolomí nudu, určitě najdete. Takový kousek pak už stačí kombinovat s několika jednoduchými kousky. 

Známá blogerka Chiara Ferragni už extravagantní svetřík má a nelze ji v něm přehlédnout. Doladila ho krátkou sukýnkou a lesklými botami. Do zimy však můžete k sukni obléci punčocháče a třeba vysoké kozačky, které vám prokážou stejnou službu, pokud budou nad kolena a ve výrazné barvě.

3904793:gallery:true:true

Další outfity si můžete prohlédnout v naší fotogalerii:

I šálou svůj outfit můžete pozměnit, podívejte se, jak ji uvázat několika způsoby:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová