Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Praktické péřové bundy: Jsou elegantní a spolehlivě zahřejí!

6. ledna 2017 | 08:00

Nedávno jsme pro vás vybraly ty nejkrásnější zimní kabáty, které vás spolehlivě zahřejí. Ne každá z nás má ale kabáty v oblibě. Rozhodně ale nezoufejte, elegantní péřové bundy vám v zimě také skvěle poslouží a už dávno nejsou dělané tak, abyste v nich vypadala jako sněhulák.

Prošívané péřové bundy jsou nesmírně praktické. Opravdu vás skvěle ubrání před nízkými teplotami a zároveň se v nich budete cítit žensky. Samozřejmě že ne ve všech. Musíte si vybrat správný střih, který lichotí postavě. Občas ještě v obchodech narazíte na rovně střižené bundy v délce těsně pod zadek, které vám celkem snadno přidají nějaká ta kila navíc. Na ty zapomeňte.

Vybere si každá

Pokud si potrpíte na prodloužené bundy, které chrání před chladem i spodní čast zad, rozhodně seženete i lichotivé kousky. Ideální jsou třeba prodloužené bundy s páskem. Hřejivou bundičku ale pořídíte klidně i v módním zkráceném střihu, takže si na své přijde opravdu každá z vás. Můžete pod ní nechat vykukovat dlouhé tričko, svetr nebo třeba pončo. 

Video se připravuje ...
5 skvělých způsobů, jak si uvázat šátek! • VIDEO: Adam Balažovic

V případě, že jste milovnice barev, budete nadšená. Zimní bundy jsou totiž mnohem pestřejší než kabáty. U těch stále vládnou černá, hnědá, šedá a khaki. V těchto klasických barvách samozřejmě také seženete i bundičky, ale pro ty odvážnější jsou tu žlutá, růžová, bílá, mentolová nebo třeba stříbrná.

Více o zimních trendech se dozvíte ZDE.

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii!