Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zimní outfity podle XL blogerek: Zahoďte černé kabáty a odvažte se!

7. ledna 2017 | 00:00

Mnoho žen, které mají nějaké to kilo navíc, si každou zimu oblékne černý kabát a černé kozačky, aby tak nějak splynuly s davem. A to je velká škoda! Křivkám sluší i odvážné barvy a střihy. Inspirujte se u slavných zahraničních blogerek, které rozhodně nevypadají jako z přehlídkového mola, ale i tak se nebojí se v módě trochu odvázat!

Napadlo vás už někdy vyměnit klasický černý kabát, kterého jsou v zimě plné ulice, za barevný kostkovaný nebo třeba kožíšek? Že ne? Ale proč? Zahraniční blogerky s velikostí XL se takových kousků nebojí a nemusíte ani vy! Zkuste začít pozvolna a nejprve vyměňte pár černých kousků ve svém šatníku za barevnější modely. Uvidíte, že budou zimní měsíce hned o něco veselejší.

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Vybíráme kabát na zimu! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Nadčasových černých i jinak barevných kousků se samozřejmě nezbavujte. Ty mají v každém ženském šatníku své místo. Zkuste je ale doplňovat barevnějšími kousky, které celý outfit rozzáří. Můžete začít třeba jen šálou a brzy poběžíte do obchodu pro barevný svetr nebo netradiční kabátek. A pokud nevíte, co by vám slušelo, zkuste se inspirovat právě u zahraničních módních blogerek, které mají aktuální trendy v malíčku. Určitě najdete nějakou, jejíž módní styl vám bude sympatický.

Zajímá vás co se nosí během zimy? Podívejte se na ZIMNÍ TRENDY.

Inspirujte se v naší fotogalerii!