Středa 16. října 2024
Svátek slaví Havel, zítra Hedvika
Polojasno 13°C

Historicky nejstarší účastnice StarDance: Jaké módní triky omlazují téměř 70letou Janu Paulovou?

16. října 2024 | 05:00

Ikonická herečka a dobrodružka milující adrenalin rozzáří jakoukoli společenskou událost svým vřelým, tolik širokým úsměvem a nekonečnou energií, kterou konkuruje daleko mladším ročníkům. Není tak žádným překvapením, že excelovala i v divácky úspěšné show StarDance svým prvním vystoupením a dokazuje tak, že být historicky nejstarší účastnicí není žádnou překážkou. Co půvabné herečce ještě přidává na jisté dávce mladistvosti?

Ve StarDance kraluje

Herečka Jana Paulová dokazuje, že lze stárnout s absolutní grácií a že věk je opravdu jen pouhé číslo. Energie má na rozdávání, kterou přetavila do brilantního výkonu ve svém tanečním debutu v pořadu StarDance. Stěží lze tak věřit, že v této show představuje historicky nejstarší účastnici. To, že věk není žádnou překážkou, potvrdil svým hodnocením i staronový porotce Jan Tománek:Tady se bude přepisovat historie. Tady máme vyšší ročník, který bude vysoko. Já kdybych měl klobouk, přátelé, tak já se tady postavím a hezky ho před vámi smeknu, Jano. Protože s takovou technikou, s takovou grácií, s takovým využitím muzikality a svými zkušenostmi z toho divadla, to teda, Jano, klobouk dolů. A nutno podotknout, že jsem se nenechal unést tím příběhem a bylo to opravdu velmi kvalitní.“ K pozitivnímu hodnocení se přidal i zbytek poroty a svým výkonem, celkovým počtem 24 bodů, obsadila spolu s tanečním partnerem Robinem Ondráčkem 1. místo.  

Jak se tvoří kostýmy pro StarDance? To se dozvíte v rozhovoru s kostýmním výtvarníkem Romanem Šolcem: 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Z parketu do módního kontrastu

Její silnou zbraní je vedle neutuchající energie a širokého úsměvu také svěží šatník, který hraje důležitou roli v jejím mladistvém vzhledu. A který styl ji zcela definuje? Je milovnicí jednoduchého nadčasového šatníku, ve kterém lze jednotlivé kousky mezi sebou s lehkostí kombinovat. Sází tak na ikonické módní atributy, jako jsou blůzky, košile, bílé tenisky, separé saka i kalhotové co-ord sety.

To, že sází na minimalismus, potvrdila i svým módním výběrem, do kterého se oblékla po skončení prvního dílu StarDance. Z rubínově červených šatů se převlékla do looku čistých linií, tedy do tmavého svetříku, který zkombinovala spolu s širokými džínami, světlými teniskami a kabátem maxi délky velbloudí barvy. Zcela svěží look nadčasových solitérů, avšak aktuálních siluet. Denimové kalhoty totiž vynikaly ultra trendy širokými nohavicemi, podzimní svrchník zase lehce oversized střihem.

Sázka na jistotu i kousek, který dodává šmrnc

Ikonické kousky jejího šatníku jsou navíc opřeny o unitárnost, tedy celistvost bez přílišných vzorů. Nebojí se pastelových optimistických barev, na které by měly apelovat zejména starší dámy, které právě ubírají na věku.

Libuje si často i v tolik působivém monochromatickém stylingu, což jsou outfity založené na jedné barvě. Dodává do stylu kýženou dávku šmrncu a vypadá nenuceně elegantně. Signifikantním prvkem za jejím vytříbeným vkusem jsou pak dioptrické brýle s výraznými černými rámy, jež jsou skvělým módním zpestřením.

Na ty nejlepší looky Jany Paulové i její první taneční vystoupení se podívejte v galerii.

Autor: Žaneta Podlahová