Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Módní návrhářka: Tyhle šaty vám na léto nesmí chybět!

Video se připravuje ...
Módní návrhářka: Tyhle šaty vám na léto nesmí chybět
VIDEO: Videoredakce ženských webů
14. července 2023 | 06:00

Na trh pro ovoce, na letní koncert nebo vernisáž, ale třeba i do práce, protože dva měsíce prázdnin mají jen děti. Bez jakých šatů se v létě neobejdete? Módní návrhářka Eliška Tomková myslela v letní kolekci na všechny hezké chvíle, které v létě zažijete – a jejími šaty z kolekce 10 pro 10 se může inspirovat každá žena.

„Já bych si určitě pořídila jedny oversized šaty – krátké, ale i dlouhé. Prostě něco extravagantního, v čem přijdete na vernisáž a zazáříte,” doporučuje Eliška tvořící pod značkou Elisha.

Jaké barvy a materiály doporučuje? V její kolekci je také najdete. Sama Eliška je milovnicí žluté, ale doporučuje i barvu roku magentu nebo bílou, každá žena si vybere. A pokud jde o materiály, každý má „něco do sebe”. „Je to len, bavlna nebo i jemný polyamid, který se nemačká. Šili jsme i z hedvábí,” shrnuje návrhářka.

Letní šaty za nízké ceny vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Do jakých šatů byste měla v létě určitě investovat a jaké šaty nezestárnou? Které z oněch 10 v kolekci nejvíce zaujaly zákaznice? A proč si máte pořádně rozmyslet bezhlavé nakupování ve slevě? Podívejte se na video.

 

Autor: TeSim, Martina Miláčková