Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Jak si vybrat boty, které sedí k různým outfitům?

19. října 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Někteří si s výběrem odpovídajícího outfitu poradí lépe než jiní. Pokud patříte však do té druhé skupiny, nic si z toho nedělejte. Vždy můžete vypadat stylově a skvěle, a to díky módním trikům. Jedním z nich jsou právě správně zvolené boty. Ukázalo se, že existují takové, které lze vybrat ke každé příležitosti.

Všechno začalo vznikem basketbalových bot 

Sneakersy Converse jsou důkazem toho, že jak v obchodě, tak i v životě nelze vše předvídat a mnoho věcí nás dokáže zaskočit. Zakladatel značky s jistotou nemohl předpokládat, že tenisky, které vytvořil pro basketbalové sportovce, budou po téměř 100 letech jedněmi z nejoblíbenějších sportovních bot a budou se nosit i k šatům.  A dějiny jsou ještě zajímavější. Samotný Marquise Mills Converse – zakladatel značky – začínal podnikat ve vulkanizaci, a zde se zrodil nápad na originální, na tehdejší dobu specifické podrážky Converse. Od pneumatik po kultovní boty, které jsou ideální ke každému outfitu – to jsou dějiny jedněch z nejoblíbenějších sneakers bot.

K čemu můžete zvolit sneakersy Converse?

Již v 60. letech XX. století byly sneakersy Converse považovány za boty, které jsou ideální nejen ke sportovnímu oblečení, ale byly oblíbené i v kombinaci se sukněmi a křiváky. Dnes se tyto kultovní tenisky nenosí jen s obyčejnými free sukněmi, ale nosí se i k elegantním večerním šatům. Večerní šaty a sneakersy Converse? Coby, toto dnes už nikoho nezaskočí. Takové outfity lze vidět i ve světě celebrit na červeném koberci. Tyto tenisky můžete nosit v kombinaci s džínami, chinos kalhotami nebo obleky na běžné nošení. Jsou vhodné pro osoby bez rozdílu věku. I nejmladší děti mohou nosit sneakersy Converse, ale také naopak i seniorky nebo senioři, kteří si zakládají na pohodlí a stylu, sneakersy mohou kombinovat se svými outfity.

Sneakersy Converse místo lodiček?

Existují vůbec nějaké hranice, které by tenisky Converse nepřekročily? A odpověď zní: ne!  I novomanželé je čím dál častěji volí místo nepohodlné, oficiální obuvi, protože právě sneakersy lépe vyjadřují jejich charakter a povahu. Takže se objevují i mezi svatebním oblečením a jsou oblíbenou volbou ke koktejlkám, společenským a večerním šatům. Pohodlí, styl, volnost a zdůraznění vlastní osobnosti, vymanění se ze zajetých kolejí a přednost vlastního stylu před módními trendy – to jsou důvody, proč jsou tenisky Converse tak oblíbené a neztrácí svou popularitu již více než 100 let.