Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Zákon přitažlivosti: Výběr sexy prádla, ze kterého se budete červenat!

31. ledna 2024 | 06:00

I když se nadcházející měsíce budeme halit do huňatých kabátů a péřových bund, pod vrstvami oblečení můžeme být neodolatelně svůdné, a přitom nemusíme upouštět od pohodlí. Nikdy proto nepodceňujte sílu spodního prádla, protože ten správný výběr vám dodá ztracené sebevědomí.

#1 Smyslné braletky nejen pro malá poprsí

Bralette podprsenka – neboli již známá braletka – patří k těm nejvíce pohodlným. A to vzhledem k absenci tlačících kostic a přemíry výztuže. Dámám s velkým poprsím se však při představě nošení tohoto typu podprsenek možná rozsvítí červeně blikající vykřičník. Obávají se, že ono látkové spodní prádlo nezaručí dostatečnou oporu pro jejich velká poprsí. Záleží však jen na volbě správného typu. Ideální braletkou bude ta s méně vykrojeným výstřihem, širokými ramínky a širším pružným obvodem. Přestože může budit dojem sportovní podprsenky, bude na těle vypadat velmi elegantně, smyslně, a navíc vám zaručí maximální pohodlí.

Pro malá poprsí jsou určeny klasické trojúhelníkové střihy, a pokud chcete vykouzlit objemnější hrudník, vsaďte na véčkově střižené braletky. I menší prsa v nich budou vypadat krásně kulatá a pevná – stejně jako v zavinovacím střihu. Ten bude vhodný i pro dámy, které mají prsa přirozeně dál od sebe.

Podívejte se na smyslnou přehlídku spodního prádla!

Video se připravuje ...
Nové kolekce spodního prádla: Troufnete si na ně? • VIDEO: Adam Balažovič/ BPŽ

#2 Tělové podprsenky nejsou nuda!

Bílá podprsenka pod bílou košili či blůzu nepatří! A to jsem si myslela, jak zažité pravidlo už to v současné době je, a přece jen vídám v kancelářích či venku v teplém období ženy, kterým prosvítá bělostné prádlo skrz oblíbený top. Základem každého prádelníku je alespoň jedna kvalitní tělová podprsenka s hladkým povrchem. Že vám to ale přijde nuda? Kdeže. S tím správným typem si budete připadat elegantně a smyslně jako pravá Francouzka.

Podívejte se do naší fotogalerie smyslných podprsenek a najděte mezi nimi tu svou!

#3 2 v 1

Spodní prádlo, nebo slušivý top? Můžete mít obojí! Body je pro zimní období čím dál tím oblíbenějším kouskem. Bodies mají totiž nejen designovou funkci, ale některé typy mají i tvarující efekt. Navíc zajistí, že vaše bedra budou v teple, a pod teplý svetr tak jde o vhodnou volbu!

Skvěle padnoucí spodní prádlo za výhodné ceny pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

 

Autor: Žaneta Podlahová