Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kašlete na podpatky! Jaké tenisky právě frčí?

2. dubna 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Sportovní oblečení a obuv se už dávno nenosí jen na sport! Vykročte do jara v trendy sportovních teniskách z nové kolekce Deichmann! Nechte se zlákat svěžími mladistvými modely, které stylově doplní váš městský look. Které budou ty vaše?

Show who you are!

To je heslo nové kolekce značkových sportovních tenisek Deichmann. Ukažte své pravé „já“ a vklouzněte do designových tenisek, které podtrhnou váš osobitý styl. Nalaďte se na jarní vlnu a upoutejte v atraktivních modelech z limitované online kolekce!

Tenisky Nike Tanjun Ess, 1 899 Kč
Autor: DEICHMANN-OBUV

Návrat do minulosti

Jedním z nejžhavějších trendů sezóny jsou chunky tenisky! Inspirujte se retro módou 90. let a zazařte v působivých sportovních modelech. Díky svému masivnímu vzhledu a robustní podešvi se stávají opravdu nepřehlédnutelným kouskem! Vyberte si ze vzdušných a komfortních modelů z jarní kolekce Deichmann. Nechte je vyniknout v kontrastu s romantickými šaty nebo elegantním kostýmkem. Když je jednou obujete, nebudete chtít jiné!

Tenisky Puma Cilia, 1 799 Kč
Autor: DEICHMANN-OBUV

Na barevné vlně

Vneste do svého šatníku dávku stylové extravagance s novým párem barevných sportovních tenisek z kolekce Deichmann. Nevšední kombinace světlých a pastelových odstínů zajisté vyvolá rozruch v ulicích! Dopřejte svým nohám zasloužený oddech a rozmazlujte je v lehoučkých komfortních modelech! I pohodlná móda může být šik!

Tenisky Adidas Crazychaos, 1 799 Kč
Autor: DEICHMANN-OBUV

Nadčasový minimalizmus

Hledáte univerzální obuv, která se stane vaším oblíbeným společníkem do jarních dnů? Vsaďte na minimalistické slip-on tenisky ve svěžím čistém designu. Elastický pásek na obuvi a odpružení vám zaručí maximální pohodlí! Objevte modely, které zvýrazní vaši jedinečnost.

Tenisky Adidas CF Refine Adapt, 1 799 Kč
Autor: DEICHMANN-OBUV