Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Povlečení KREP nevyžaduje žehlení a nemačká se

12. března 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Krepové povlečení SCANquilt je tradičně oblíbené pro svoji nenáročnou údržbu. Bavlněná tkanina s krepovým efektem nevyžaduje žádné žehlení, vyznačuje se kvalitní hustotou přízí a delší životností. V naší nabídce naleznete jak květinové vzory, tak i řadu zajímavých geometrických dezénů ve výraznějších barevnostech.

Vyzkoušejte celoroční přikrývku CLASSIC

Přikrývka CLASSIC je naší nejprodávanější a nejuniverzálnější celoroční přikrývkou, která splňuje běžné požadavky pro kvalitní spánek během celého roku jak v chladnějších, tak i teplejších ložnicích. Elegantní vlnovka proševu dává krásně vyniknout objemu a lehkosti přikrývky. Díky směsové povrchové tkanině, velmi kvalitní výplni z 3D tvarovaných dutých vláken SCANsoft, ji lze prát až na 95 °C.

Hebká výplň SCANsoft je v přikrývkách SCANquilt vrstvena v jemných pavučinách. Při výrobě tohoto rouna se nepoužívají pro jeho zpevnění žádné chemikálie, proto jsou přikrývky měkké, splývavé a objemově stálé po dlouhou dobu.

Začne jaro, přineste si kousek domů s povlečením SATÉN DESIGN tulips

Originální povlečení SATÉN DESIGN v sobě spojuje luxusní jemnou saténovou tkaninu se zajímavými trendovými vzory. Vysoce kvalitní satén vyrobený z nejjemnějších přízí z dlouhovlákné česané bavlny poskytuje komfort jemné tkaniny, nižší mačkavosti a snadné údržby pro moderní domácnosti. Při sušení v závěsu nevyžaduje žehlení.

Užijte si svůj čas snění a vyberte si z desítek nadčasových vzorů povlečení SCANquilt, které vás při usínání okouzlí.

V kuchyni jako na louce

Bez zástěry, kvalitní chňapky a utěrky se neobejde žádná pořádná kuchařka. Přivítejte jaro ve své kuchyni hezkou utěrkou, chňapkou i zástěrou FLORA s polním kvítím. Udělejte radost nejen sobě milým a praktický dárkem.

Více naleznete na www.scanquilt.cz