Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Síťovaný trend: Inspirace, jak nosit nejen síťované punčochy

Fotografie
25. listopadu 2017 | 06:00

Určitě jste si už všimla letošního velkého trendu – a to síťování. To najdete zejména na punčochách a ponožkách. Pojďte se inspirovat outfity a naučte se nosit tento super módní kousek.

Jakmile si zakoupíte jeden síťovaný kousek, už ho nebudete chtít dát z ruky. Snadno totiž oživí jakýkoliv outfit. Hodí se jak k elegantnímu oblečení, tak k tomu sportovnějšímu a pohodlnému. Výhodou je, že elegantní outfit jakýmsi způsobem odlehčí. A tak síťovaný detail klidně noste i k lodičkám do práce.

Punčochy se nemusíte bát vzít si ani ke kratší sukni, jen si dejte pozor na zbytek outfitu. Rozhodně zapomeňte na vršky s velkým výstřihem, naopak rolák bude tou správnou volbou. Zajímavě bude působit spojení síťovaných punčoch a delší sukně s rozparkem. Pokud vám začne být zima a tohoto trendu jste se ještě dost nenabažila, přetáhněte síťované punčocháče přes slabší černé nebo třeba vínové punčocháče. Uvidíte, že vykouzlíte netradiční, ale velmi pěknou kombinaci.

3794183:gallery:true:true

Punčocháče nemusíte nosit jen k sukním a šatům. Klidně si je oblékněte pod roztrhané kalhoty. Pokud chcete ozvláštnit kalhoty bez děr, postačí vám síťované ponožky, které necháte vykukovat mezi koncem kalhot a botami. Punčocháče také můžete nechat vykukovat v oblasti pasu, když si je vytáhnete nahoru a vezmete si k nim kratší tričko nebo košili, kterou můžete uvázat na uzel.

Určitě jste už viděla reklamu pro značku Calzedonia, kde herečka Julia Roberts ukázala své dokonalé nohy. Ach, kdo by nechtěl vypadat podobně! Pokud jste majitelkou tak dokonalých končetin jako tato slavná diva, určitě můžete sáhnout i po dalších v Calzedonii prodávaných originálnějších kouscích, jako jsou třeba síťované punčocháče či ponožky s perličkami. Seženete je tam za ceny od 229 korun.

Síťované punčochy koupíte ve většině řetězců, mají je například i v Zaře za 299 korun nebo v levnějším Tezenisu za 139 korun.

Síťované ponožky s ozdobou perliček.
Autor: Facebook Calzedonia

Inspirujte se nejrůznějšími outfity dle našeho výběru:

Autor: Markéta Tošnarová