Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Je jí 70 a módy se nebojí: Inspirujte se modely Susan Sarandon

10. září 2017 | 06:00

Ať už je vám 40 nebo 60, oblečení, které nosí herečka Susan Sarandon (70), můžete bez obav nosit také. Vybrali jsme několik jejích outfitů na běžné nošení, kterými se můžete snadno inspirovat.

Nejdůležitější věc, když jsme starší, je vědět, kdo jsme, co nám sluší a co si můžeme dovolit. Přesně to ukazuje americká herečka Susan Sarandon, která má svůj styl a všichni bychom tipovali, že jí je alespoň o 10 let méně.

Susan často využívá trendové kousky, které rozhodně nejsou jen pro mladé generace. Má ráda černou, ale také ráda doplňuje své modely o barevné kousky. Pěkným momentem byl celočerný model, přes který přehodila výraznou fuchsiovou šálu. Na mladistvosti neubraly ani výběr obuvi a roztomilá čepice s kšiltem.

Černý outfit se dá rozzářit fuchsiovou šálou
Autor: profimedia.cz

Jak na to?

S módou se dá experimentovat i po sedmdesátce. Ve vyšším věku se rozhodně nemusíte bát barev a trendy kousků, jako jsou třeba bomber, metalické boty nebo kožená bunda. Naopak, všechny tyto kousky se dají sladit s těmi střídmějšími, jako jsou kostýmek nebo bílá halenka. Tak vznikne stylová varianta, kterou můžete dát každému najevo, že v módě se zkrátka vyznáte.

Autor: Markéta Tošnarová, Markéta Tošnarová