Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

8 rad, jak působit luxusnějším dojmem, aniž byste utrácela

  • Působte luxusně i v levném oblečení.
    11. srpna 2017 | 06:00

    Abyste vypadala luxusně, nemusíte vykrást banku. Existuje mnoho jiných způsobů, jak zařídit, aby to vypadalo, že jste za vaše oblečení utratila majlant. Vše závisí na výběru těch správných kousků. Klíčové jsou také doplňky. Pojďte se podívat na naše tipy.

  • Pořiďte si koženou bundu

    Jako první tajemství si prozradíme, že kožená bunda umí zázraky. Ve vašem šatníku nesmí chybět! Nezáleží na tom, jestli si pořídíte pravou kůži nebo koženku, vždy bude vypadat dobře. Dávejte si jen pozor, aby bunda vypadala přirozeně, to znamená žádné zářivé knoflíky, lesklý materiál nebo třásně. Důležité je vše zachovat v co největší jednoduchosti. Koženou bundu využijete nejen ve dne, ale i večer. Hodí se k džínům, květovaným, ale i společenským šatům, zkrátka ke všemu!

    3585390:gallery:true:true

  • Vybírejte správné materiály

    Jedním z nejjednodušších řešení, jak se vyhnout levně vypadajícímu oblečení, je hlídat si, z jakého materiálu je vyrobeno. Mnoho kousků v obchodech je vyrobeno z nekvalitních látek, jako jsou polyester, umělá vlákna nebo nylon. Zkuste vybírat takové materiály, které i po několika vypráních vypadají jako nové. Takže než se rozhodnete, že si kousek koupíte, se podívejte na jeho složení. Navíc nekvalitní materiály mají tendenci se muchlat a zdůrazňovat naše nedokonalé partie, tomu všemu se s kvalitnějšími látkami vyhnete. 

    3585391:gallery:true:true

  • Zaměřte se na barvy

    Udržujte barvy ve svém šatníku v neutrálních tónech, a to zejména v bílých, béžových, pudrových, šedých a černých. Kousky jdou pak lépe kombinovat. Pokud se chcete zahalit pouze do jedné barvy, kombinujte materiály. Skvěle vypadá kombinace kůže a hedvábí nebo pletenin.

    3585397:gallery:true:true

  • Hrajte si se šátkem

    Když si uvážete šátek kolem krku, celý váš look se rázem změní. Pokud si myslíte, že šátek se nosí jen tehdy, když je chladno, tak jste na omylu! V obchodech naleznete mnoho šátků, které jsou vyráběny z nejrůznějších materiálů pro různé sezony. V zimě se samozřejmě zaměřte na teplé pletené šály. Na jaro a léto si kupte šátek, který je lehčí a nejčastěji je vyroben z šifonu nebo hedvábí. Na sezoně nezáleží, šátek je klasický, elegantní a chic!

    3585395:gallery:true:true

    Video se připravuje ...
    Styl od A do Z: 6 způsobů, jak si v létě uvázat šátek! • VIDEO: Adam Balažovič/ BPŽ

  • Drahé s levným

    Je sezona slev? Tak vyrazte na nákupy a sežeňte si nějaký jinak drahý kousek levněji. Nebo můžete navštívit outlet, kde seženete i designérské kousky za mnohem menší ceny. Dobré je pak kombinovat levnější kousky s těmi dražšími.3585394:gallery:true:true

  • Noste sluneční brýle

    Možná tomu nebudete věřit, ale díky slunečním brýlím může každý vypadat jako hollywoodská hvězda. Stačí se ujistit, že jste si vybrala ten správný tvar brýlí pro svůj obličej. Chybu neuděláte s velkými brýlemi nebo s těmi, které vykouzlí kočičí pohled. Za sluneční brýle nemusíte utratit celou výplatu, i levné brýle vypadají luxusně a i v levnějších obchodech si určitě jedny vyberete.3585393:gallery:true:true

  • Dejte barvu rtům

    Abyste působila luxusním dojmem, musíte vypadat dobře od hlavy až k patě. Bylo by tedy chyba zaměřit se jen na oblečení a vynechat make-up. Na trhu je mnoho produktů, které by nás dokázaly jednoduše zruinovat. Kousek, který povýší vaše líčení, však koupíte kdekoliv v místní drogerii. Ano, je to rtěnka! Dávejte si pozor na to, aby vám barva opravdu sedla. S výběrem barvy nespěchejte a dejte si záležet na tom, aby sedla k vašemu odstínu pleti.3585392:gallery:true:true

    Video se připravuje ...
    Zeptaly jsme se vizážistky, podle čeho si vybrat červenou rtěnku • VIDEO: Adam Balažovič/bpž
  • Špičaté boty

    Konečným bodem je obuv. Ta může celý outfit vylepšit, nebo úplně pokazit. Vše rozhodně pokazíte špinavými botami. Co ale dokáže divy, jsou boty se špičkou. Díky nim bude outfit vypadat luxusně. Navíc ať už si zakoupíte boty na podpatku nebo bez, špička vám prodlouží nohy. Ujistěte se však, že vám boty sedí a cítíte se v nich pohodlně. Pokud budete mít kvůli puchýřům chůzi jako houpací kůň, nikoho svým outfitem neoslníte.

    3585396:gallery:true:true

Autor: Markéta Tošnarová
Klíčová slova:  trendy, móda, oblečení
Diskuse ke článku
.