Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šperkem uděláte radost každé ženě: Poradíme vám, jaké koupit!

27. listopadu 2016 | 06:00

Snad každý muž si láme hlavu nad tím, čím své drahé polovičce udělat o Vánocích radost. Pokud jste na něm poznala, že tak trochu tápe, zkuste mu napovědět. Co třeba šperk? Ten potěší snad každou z nás, ale musí být podle našeho gusta.

Náhrdelník, náramek, prstýnek i náušnice potěší opravdu každou ženu, která se ráda parádí. V tomto směru jsou trendy velmi široké, protože se jednotlivá klenotnictví snaží přizpůsobit vkusu svých zákaznic. A to je skvělá zpráva, protože si opravdu vybere každá. 

Video se připravuje ...
Majitelka šperkařské firmy: České ženy jsou krásné a inteligentní! • VIDEO: Adam Balažovič

Skvělé je také to, že váš muž rozhodně nemusí nosit po kapsách statisíce, aby vám mohl pořídit krásné šperky. Některé pořídíte klidně i za méně než tisíc korun. Za drahé kameny si samozřejmě musíte připlatit, ale to už je věc vkusu a také peněženky. Samozřejmě že i s obyčejnou bižuterií můžete zaujmout, ale proč si jednou za rok nedopřát něco kvalitnějšího? U šperků máte jistotu, že budou roky vypadat stejně krásně a rozhodně nevyjdou z módy. Přejeme krásné Vánoce a nějakou krásnou krabičku s blýskavým překvapením pod stromečkem.

Najděte si vysněný šperk v naší fotogalerii!