Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

PANDORA představuje novou kolekci růžově zbarvených šperků

10. října 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

S uvedením nové stylové epochy, ve které se tradice setkává s novým, PANDORA s hrdostí představuje PANDORA Rose, unikátní směs kovů v teplé romanticky růžové barvě. V tomto provedení nyní přicházejí oblíbené vzory od značky PANDORA, romantické mašličky zdobené kamínky z kolekce Jemné city, oblíbené kousky ze třpytivé kolekce Třpytivá pírka i šperky z kultovní série PANDORA Navždy obsahující okrouhlé motivy zdobené zářivými kamínky, tyto drahocenné připomínky věčného stylu a jedinečných okamžiků září svou třpytivou krásou.

Provedení PANDORA Rose nabízející veškerou kvalitu, trvanlivost a zářivost nyní s růžovým nádechem, ručně dokončované podle přísných standardů, jež jsou synonymem značky PANDORA.

TŘPYTIVÉ MAŠLIČKY

Něžné mašličky s čistými liniemi jsou v souladu s trendem sezóny, který se ohlíží do minulosti, jsou zdobeny třpytivými kamínky a jsou bezchybným vyjádřením ženských pocitů. Nestárnoucí motiv pečlivě řemeslně zpracovaný a osazený mnoha kamínky je moderním šperkem a zároveň i evergreenem.

Autor: Pandora

ÓDA NA ELEGANCI

Jednoduchý kruhový design z kultovní kolekce značky PANDORA je řemeslně
zpracován tak, aby odpovídal přísným standardům. Akcenty, které mu dodávají třpytivé kameny propůjčují jeho geometrické formě jemný třpyt, puzetkové náušnice tak jsou perfektní volbou pro každodenní nošení. Délka tohoto klasického náhrdelníku může být upravována a vy si můžete zvolit délku, abyste podtrhla svůj elegantní vzhled.

Autor: Pandora

TŘPYTIVÉ PÍRKO

Realisticky zpodobněné symbolické pírko představující novou naději,
život a začátky je vyvedeno v růžově zabarveném kovu. Elegantní design
prstenu a přívěsku osazených miniaturními kamínky je vyjádřením stylu, jenž se nezříká bohémské inspirace.

Autor: Pandora

VÝZNAMEM PRODCHNUTÉ ODZNAKY STYLU

Proplétaný prsten odkazuje na propojení našich životů, pohádkový prsten pro moderní princeznu je ozdoben prvkem připomínajícím tiáru se srdcem.

Autor: Pandora

Ať si v této sezoně zvolíte kterýkoli styl, kolekce PANDORA Rose zaručí, že stylově zazáříte.

Načerpejte inspiraci na pandora.net