Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Pražský víkend módy: Podívejte se na kolekci LaFormela inspirovanou houbařením a rybařením

Video se připravuje ...
Víkend módy: Podívejte se na přehlídku LaFormela inspirovanou rybářstvím a houbařstvím
VIDEO: Adam Balažovič
6. září 2016 | 06:00

Návrháři značky LaFormela představili na Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku svou zbrusu novou kolekci. Prozradili nám, že tentokrát se nechali inspirovat oblíbenými outdoorovými činnostmi, jako je houbaření nebo rybaření. Podívejte se na přehlídku.

Představovaná kolekce navazovala na identitu značky LaFormela, takže nechyběla pořádná dávka rebélie a punkový podtext. Tvůrci značky se nejvíce nechali inspirovat klasickými činnostmi, jako je oblíbené houbaření nebo rybaření, a tak byly jejich modely plné například praktických a velkých kapes. Kontrast outdoorových prvků, uniformity a punku byl opravdovým zážitkem.

"V každé naší kolekci chceme prostřednictvím doplňků poslat lidem sdělení. Tentokrát to bylo s názvem "fit and slim" poselství, že móda není jen o dokonalosti," říká Miroslava Kohutiarová, jedna z tvůrkyň značky. "Poslední dvě sezóny se zaměřujeme na mladší generaci. Tvoříme praktické a nositelné kousky, které se mezi sebou dají snadno kombinovat. Jsou vlastně určené pro jakoukoliv odvážnou ženu," dodává návrhářka.