Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Helena Konarovská: Jednodílné plavky jsou oblíbené! Pořiďte si je také

Video se připravuje ...
Máme si raději koupit jednodílné plavky? Poradí Helena Konarovská
VIDEO: Adam Balažovič
13. července 2016 | 06:00

Před několika lety nosily jednodílné plavky jen ženy, které se snažily schovat velké bříško. Dnes jsou tyto plavky vcelku velkým hitem a dalo by se říct, že co se obliby týče, šlapou na paty dvoudílné klasice.

"I ženy, které jsou velmi štíhlé, se začínají stydět. Pro mnoho z nich je bříško částí těla, kterou nechtějí vystavovat," vysvětluje podprsenková guru Helena Konarovská rostoucí oblibu jednodílných plavek. Podle ní se ženy cítí v těchto plavkách vcelku mnohem jistěji a nemají pocit, že se na ně muži příliš dívají. Proto se v dnešní době vyrábějí jednodílné plavky i ve velmi malých velikostech, takže si je mohou pořídit i ty nejštíhlejší ženy.

Jaké si pořídit?

Už dávno nejsou jednodílné plavky jen černé a usedlé. Je opravdu z čeho vybírat. Do některých můžete opravdu schovat jen bříško, a nechat tak vyniknout své ostatní přednosti. To jsou například plavky s průstřihy na bocích nebo s hlubokým výstřihem. Průstřih i výstřih mohou být zakryty síťovinou, což nechá mužskou fantazii opravdu maximálně pracovat.

V módě je také řasení v přední části plavek, které rafinovaně odláká pozornost. V neposlední řadě nesmíme zapomenout na šněrování, které teď frčí nejen na botách, ale i na šatech, halenkách, tílkách a právě i plavkách. Jednodílné plavky s hlubokým prošněrovaným dekoltem jsou jedním z nejvíce sexy kousků, které můžete k vodě obléknout. Navíc skvěle plní funkci topu, takže k nim stačí obléknout šortky nebo sukni a trendy model je na světě.

Plavky jsou vyráběny z rok od roku pevnějších materiálů, které zpevní povolené partie a vytvarují postavu. Hravě pod ně schováte špíček, ale i vystouplou pihu nebo hlubokou jizvu. Při výběru se tedy zaměřte na materiál, střih a také barvu nebo vzor. Rozhodně se neschovávejte do černé klasiky, ve které vám bude akorát tak horko.

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii!