Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Oblékněte se ležérně a stylově jako Agáta!

27. února 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Tentokrát nás zaujal ležérní outfit modelky Agáty Prachařové, který můžete lehce napodobit.

Modelka Agáta Prachařováčas od času šlápne při výběru outfitu vedle, ale ležérní sportovní styl zvládá na výbornou. V poslední době si oblíbila roztrhané džíny, které hlásí velký návrat. Najít letos v obchodech klasické denimové kalhoty bude nejspíš oříšek.

Agáta také ráda nosí módní O BAG kabelky ze speciálního silikonu, které jsou snadno omyvatelné, ale zároveň působí luxusně a stylově. Tentokrát zvolila bílou kabelku v nové miniverzi, ale ve svém šatníku má i ty klasické v různých barevných provedeních.

Buďte jako Agáta Prachařová

Džíny i silikonová kabelka jsou ideálním parťákem pro khaki kabát, který by každá milovnice volného stylu rozhodně měla mít. A co jiného k pohodlnému outfitu obléknout než stylové tenisky? V takovém modelu můžete vyrazit do města, na výlet, ale klidně i večer s kamarádkou do baru.

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Kabát: Zoot, 2759 Kč, džíny: Zara, 1299 Kč, kabelka: O BAG mini, obag.cz, 1770 Kč a tenisky: Deichmann, 649 Kč

Inspirujte se i dalšími outfity českých i zahraničních hvězd!