Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pozor, sexy krajkové prádlo pro muže. Jak se vám líbí?

13. května 2015 | 11:00

Australská firma přišla s nabídkou krajkového a saténového prádla, které je navrženo přesně pro muže. Ne, nejde o vtip. Kvůli narůstající poptávce dokonce museli začít prodávat on-line! 

V dnešní době je možné všechno, a proto některé možná ani nepřekvapí, že firma HommeMystere se sídlem v Brisbane se rozhodla navrhovat toto neobvyklé elegantní spodní prádlo pro muže, které se až možná přespříliš podobá tomu dámskému.

Malý výběr

Firma vznikla už v roce 2008 a k nápadu je přivedla skutečnost, že muži mají v této sféře velmi omezený výběr. Proto přišli se saténovými podprsenkami a krajkovými tangy, které perfektně padnou i mužům. A o poptávku nemají nouzi. Svůj obchod museli otevřít i na webu, aby stačili pokrývat stále vzrůstající poptávku.

Přesně pro muže 

Nebo spíše červené?
Autor: Shutterstock.com
Jejich záměrem bylo vyrobit prádlo co nejpodobnější tomu dámskému a zákazníky oslovují po celém světě, včetně Ruska, Kanady a Ameriky. Na první pohled by se mohlo zdát, že inovativní společnost cílí na gay komunitu, ale to není tak úplně pravda. Jak uvádějí na svých stránkách, "naším cílem vždycky bylo nabízet alternativní styl spodního prádla pro muže, které se spíše než na jejich sexualitu zaměřuje hlavně na to, aby dokonale padlo jejich stavbě těla". Z průzkumu zákazníků navíc vyplývá, že 90 % všech kupujících je v heterosexuálním vztahu.

Boření stereotypů

Cílem HommeMystere je také bojovat proti diktátu, co muži smějí a nesmějí nosit, aby se ti, kteří preferují toto prádlo, nemuseli cítit provinile. To je rozhodně pozitivní věc, ale, dámy, nechaly byste svůj protějšek, aby se u vás v ložnici promenádoval v podprsence s růžovými krajkami? Nicméně, proti gustu žádný dišputát.

Více produktů si můžete prohlédnout na jejich internetových stránkách. 

Autor: red