Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Chcete náramky jako Kate a Beckhamovi? Víme, kde je koupit!

25. července 2014 | 06:00

Vzpomínáte si na náramky z céček, barevných bavlnek nebo drobných korálků? Pak vás určitě nepřekvapí, že novým trendem jsou náramky z tenkých gumiček, které doslova ovládly svět. Nosí je i takové celebrity, jako Kate a William, manželé Beckhamovi či Julia Roberts.

Právě teď hýbou světem barevné náramky i další šperky vytvořené z tenkých gumiček. Doplňky s názvem Rainbow Loom se tvoří pomocí stavu, háčku, klipů a zmiňovaných gumiček. V balení naleznete spoustu šablon, podle kterých mohou děti i dospělí vytvořit opravdu kreativní kousky.

Frčí všude

Tento druh stylových šperků slaví maximální úspěch. V současné době se dokonce dostal mezi nejprodávanější hračky vůbec, především díky své popularitě jak mezi dětmi, tak i mezi dospělými. Navíc v současné době pořídíte i gumičky, které svítí, voní nebo jsou plné blýskavých flitrů.

Celebrity s náramkem Rainbow Loom
Autor: profimedia.cz

Mánie

Návody na nejrůznější druhy šperků doslova zaplavily internet. Tisíce fanoušků přidávají pravidelně videa, kde prozrazují dalším nadšencům nové taktiky a triky. Popularitu šperků Rainbow Loom potvrzuje i to, že je nosí i celebrity. David Beckham si vzal náramek z gumiček například na finále mužské dvouhry Wimbledonu. Vévodkyně Kate ho zase dostala během návštěvy Austrálie od místní holčičky a několik dnů ho nesundala z ruky.

Padělky

Na webových stránkách, kde prodávají originální sady i náhradní gumičky, varují před padělky. Ty jsou pro děti nebezpečné, gumičky praskají a stavy se rozlamují. Sada však stojí o 200 Kč méně než originální, a proto mnohdy rodiče za účelem ušetření kupují tento padělek.

Originální sadu i jednotlivé potřeby k tvorbě šperků zakoupíte na těchto webových stránkách: www.rainbowloom-original.cz

Celebrity s náramkem Rainbow Loom
Autor: Facebook