Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Orient je trendy: Pořiďte si sandálky jako Šehrezáda!

14. července 2014 | 06:00

Jedním z nejlepších způsobů, jak si užít léto, je procházet se v nových botičkách. Letos jsou velkým hitem ploché sandálky ve stylu orientu, které jsou posety blýskavými kamínky a laděny do zlatých tónů.

Co se týče pohodlí, jsou sandálky na ploché podrážce jasným vítězem letošního léta. A nejen to, speciální kousky poseté kamínky jsou navíc maximálním hitem.

Pohodlí je číslo jedna

Některé druhy sandálků jsou díky silnější podrážce a měkké stélce vhodné třeba i na celodenní výlet. Nejen, že se vám půjde téměř samo, ale také budete i během "tůry" šik.

Zoot.cz, Victoria Delef, 869 Kč.
Autor: archiv firem

Nestárnoucí žabky

Velmi oblíbené jsou letos i sandálky s kamínky ve stylu žabek, které mají charakteristický pásek ve tvaru písmene "y". Tento skvost vypadá na noze přímo úchvatně a blýskavé kamínky jim dodávají jedinečnost.

Jak kombinovat

Na první pohled by se mohlo zdát, že třpytivé sandálky se hodí jen k šatům. Hned, co si je pořídíte, však zjistíte, že jsou neuvěřitelně univerzální. Dokáží například rozzářit jednoduchý outfit, jako jsou džíny s bílou košilí nebo tričkem. Skvěle padnou i k džínovým šortkách, pouzdrovým sukním nebo maxi šatům.

Trefou do černého jsou blýskavé doplňky, se kterými se to však nesmí přehánět. Musíte myslet na to, že hlavní ozdobou celého outfitu jsou sandálky, takže pak už jen stačí přidat třpytivou čelenku nebo blýskavý prsten.

Nejlepších deset párů naleznete v naší fotogalerii!