Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Zahoďte podpatky: Nazujte pohodlné kecky, žabky a sandálky!

  • Letos zapomeňte na podpatky a prožijte akční léto v pohodlných a stylových botech.
    25. června 2014 | 12:00

    Chystáte se letošní léto strávit akčně? Budete grilovat, chodit na pikniky a podnikat dobrodružné výlety? Pak zapomeňte na boty na podpatky a pořiďte si dívčí mokasíny, něžné sandálky nebo pohodlné plátěnky. Poradíme vám, které boty letos opravdu frčí.

  • Žabky

     

    Žabky se samozřejmě nehodí ani na procházku městem, ani na dobrodružnou výpravu, ale na zahradní grilování jsou naprosto ideální. Lehce je vyzujete, nepotí se v nich nohy a díky cenové dostupnosti si jich můžete pořídit hned několik a kombinovat je s různými outfity.

    Pohodlné boty na léto
    Autor: archiv firem

    Pruhované: Reserved, 199 Kč., metalické: Ann Christine, 249 Kč.

  • Tenisky

     

    Tenisky už dávno nejsou výsadou sportovců. Letos se platěné kecky, slip-ony i neonové nebo vzorované tenisky nosí klidně i k šatům nebo sukni. Vyrazit v nich můžete na výlet, na dlouhou procházku i hudební festival. Nikdy však nezapomeňte na ponožky, bez nich byste si z výletu mohla místo suvenýrů přivést pořádné puchýře.

    Pohodlné boty na léto
    Autor: archiv firem

    Hadí: Beshka, 699 Kč., mentolové: Baťa, 1699 Kč.

  • Plátěnky s jutovou podrážkou

     

    Velkým hitem se letos staly i plátěné kecky s jutovou podrážkou, které se skvěle hodí k šortkám, overalu i letním midi šatům. Na celodenní chození to však není, hodí se spíše k vodě, nebo na piknik, ale i tak jsou letos nezbytnou součástí letní výbavy.

    Pohodlné boty na léto
    Autor: archiv firem

    Průsvitné: Zara, 799 Kč., námořnické: Lindex, 299 Kč.

  • Sandálky

     

    Nejelegantnější ryze letní obuví jsou bezesporu sandálky. Vybírat můžete ze všemožných barev, tvarů i materiálů. V horkých měsících navíc dokonale nahradí boty na vysokém podpatku, protože se nejvíce hodí k elegantním šatům a skinny kalhotám.

    Pohodlné boty na léto
    Autor: archiv firem

    Žabky: F&F, 379 Kč., červené: Mango, 649 Kč.

  • Balerínky

     

    Některé je nenávidí, jiné zase milují. Ano, řeč je o balerínách. Klasické černé balerínky s mašličkou nás také příliš nebaví, ale posledních pár let jsou k dostání i nevšední kousky všemožných barev, střihů i s nejrůznějšími ozdobami od mašlí, přes kovové aplikace, až po blýskavé kamínky.

    Pohodlné boty na léto
    Autor: archiv firem

    Plastové: Mel, 810 Kč, okované: Bershka, 579 Kč.

  • Polobotky

     

    "Nevlastní sestry" balerínek, dámské mokasíny, si ženy oblíbily teprve nedávno. Letos se dají sehnat opravdu v mnoha provedeních. Některé z nich můžete klidně nazout ke sportovnímu outfitu, jiné naopak k šatům. Stačí si jen vybrat ty pravé.

    Letní boty
    Autor: archiv firem

    Fialové: Melissa, diferentfashion.cz, 1299 Kč., s dortíky: Dogo, zoot.cz, 1299 Kč.

Klíčová slova:  móda, trendy, oblečení, obuv, boty, podpatky, pohodlí
Diskuse ke článku
.