Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Top 30 nejstylovějších džínových bund a vest! Která bude ta vaše?

14. května 2014 | 06:00

Džínová bunda patří mezi klíčové kousky, které by na jaře ve vašem šatníku rozhodně neměly chybět. Když večer sluneční paprsky přestanou hřát, hravě je zastoupí právě denimová bundička nebo vesta. Vybraly jsme pro vás top 30 nejepších kousků od různých značek a v různých cenových relacích. Která bude ta vaše?

Nesmrtelný denim

Džíny jsou zhruba 140 let základem téměř každého dámského i pánského šatníku. Proto není třeba zdlouhavě představovat jejich mladší "kolegyni" džínovou bundu, která letos hlásí velký comeback.

Asos.com, cca 1800 Kč.
Autor: archiv firmy

Před několika lety byla tzv. džíska pořádná frajeřina a ten, kdo jí měl, byl považován za boháče a módního guru. Díky cyklickému střídání trendů je teď opět na výsluní, proto je čas oprášit nějaký starý kousek, nebo vyrazit do obchodu a pořídit si fungl nový. A nebude to nic těžkého, džínové bundy na nás totiž číhají na každém kroku.

Sluší všem!

Stejně jako klasická bílá košile nebo nesmrtelné malé černé, sluší denimová bunda každé ženě. Stačí si jen vybrat tu správnou, která nám padne jako ulitá. Štíhlé ženy si mohou dovolit obléknout kratší bundičku, naopak ženy s pár kily navíc by měly pohlídat, aby bunda byla dostatečně dlouhá a neodhalovala špíčky.

Asos.com, cca 900 Kč.
Autor: archiv firem

Pro rebelky jsou tu džínové bundy s cvočky, potisky nebo třeba se super moderními koženými rukávy. A pokud je pro vás džínová bunda příliš velká klasika, vsaďte na stylovou vestu!

Milujeme univerzálnost

Džínovou bundičku nebo vestu se nebojte zkombinovat s romantickou kolovou sukní nebo širokými kalhotami. Hodí se totiž absolutně ke všemu. Jeden den můžete být za bohémku, druhý den za rockovou hvězdu a třětí za něžnou princeznu.

Ty nejkrásnější džínové bundy a vesty si prohlédněte v naší fotogalerii.