Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Fashion Arena fandí módě a tento víkend drtí ceny

22. května 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Jaro je v plném proudu, a tak je nejvyšší čas oživit šatník novými trendy kousky nebo se dokonale vybavit na sportování či pobyt v přírodě. A proč obcházet značkové prodejny jednotlivě, když ve Fashion Areně můžete mít vše pod jednou střechou a ještě za skvělé ceny?

Ať už hledáte novou sukni, společenské šaty či nové lodičky, nebo toužíte po novém tričku na green či dokonalé bundě do přírody, ve Fashion Areně dostanete vše přesně podle vašich představ a za zajímavé ceny. Největší outlet v České republice vám nabízí víc než stovku obchodů na jednom místě a navíc se v posledních měsících rozšířil o nové značky. Navštivte třeba prodejnu Guess by Marciano a vyberte si od této světoznámé značky například novou tuniku či svůdnou sukni. Nebo vás možná uchvátí italská značka PINKO, která je známá pro svůj osobitý módní styl avantgardních modelů výrazných barevných kombinací a střihů.

V případě, že naopak hledáte sportovní módu, se kterou byste letos třeba na kurtech nebo v přírodě překvapili své přátele, určitě nezapomeňte ve Fashion Areně zavítat do nově otevřeného butiku se značkami Peak Performance a La Martina.

A jistě se vyplatí alespoň nakouknout na nabídku stálic Fashion Areny. Například se španělskou značkou Desigual, která je známá pro své kolekce plné barevnosti, perfektně oživíte svůj šatník na jaro a léto. U londýnské značky Pepe Jeans zase určitě nakoupíte nové jeansy v dokonalém střihu, který zvýrazní vaši postavu a pokud chcete ve svém oděvním stylu skloubit nostalgii s moderními trendy, pak bude pro vás tou pravou značkou Retro. Ale Fashion Arena nabízí mnohem víc a narazíte tu na téměř všechny značky, které ve světě módy něco znamenají. Třeba právě to pravé pro vás objevíte v obchodech se značkami Benetton, Bushman, Ecco, Diesel, Envy, GANT, Lacoste…

Milovnice módy zpozorněte!

Fashion Arena Outlet Center nabízí každý den slevy ve výši až 70 %. Následující květnový víkend bude ale navíc ve Fashion Areně patřit všem milovníkům značkové módy, pro které máme skvělou zprávu. Od pátku 23. do neděle 25. května si budete moci ve vybraných prodejnách nakoupit skvělé módní značkové oděvy, obuv a doplňky s dodatečnou slevou až 20 % na celý nákup. Takže pokud toužíte třeba po nových plavkách či spodním prádle Lisca, máte vyhlédnuté tričko s krokodýlem Lacoste či letní šaty od Mexx, zahrňte do svých víkendových plánů návštěvu Fashion Arena Outlet Center. Určitě nebudete litovat!

A na závěr pro vás máme ještě jeden tip. Skvělý přehled o dění ve Fashion Areně, zajímavých akcích i slevových nabídkách získáte při registraci do VIP programu na www.fashion-arena.cz. O všem budete s předstihem informováni a budete mít tak zajištěn mnohem širší výběr zboží. Navíc značky zastoupené ve Fashion Areně se budou v budoucnu rozrůstat o další zajímavé přírůstky a vy o tom díky VIP programu budete vědět jako první. Tak se nezapomeňte registrovat, ať vám další skvělé nabídky Fashion Arena Outlet Center už neuniknou!