Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejlepší šperky na jaro: Výrazné náhrdelníky i hippie náušnice

30. dubna 2014 | 06:00

Šály a čepice jsme konečně odložili na dno skříně a přichází čas jiných doplňků, zejména šperků. Kromě nestárnoucích perel, snubního prstýnku či darovaných briliantových náušnic, by každá z vás měla mít alespoň jeden trendy kousek, jež oživí i ten nejobyčejnější outifit. Nabídka v obchodech je opravdu široká. My jsme pro vás připravili přehled toho nejlepšího, co si můžete pořídit.

Promod - 599 Kč
Autor: Archiv firem
Pokud u vás v šatníku najdeme ty nejklasičtější kousky, jež s oblibou nosíte už léta, osvěžte ho extravagantním šperkem! Nezáleží na tom, jestli si nejraději zdobíte krk nebo chodíte obtěžkaná mohutnými prsteny. Letošní jaro si na své přijde každá z vás.

Na krk

Už několikátou sezónu se drží na výsluní mohutné náhrdelníky. Je na vás, jestli zvolíte nápadité mozaiky z barevných kamenů či masivní řetězy. Jednoznačně ale platí pravidlo být viděn.

Tyto ozdoby vám prokážou skvělou službu. Stačí k nim přidat obyčejné tričko a černé kalhoty a rázem máte originální outfit. Pamatujte ale, že k takovým náhrdelníkům patří vždy decentní nebo žádné náušnice. Nechcete přeci vypadat jako z cirkusu.

Pokud patříte mezi klasiky, jež nosí svůj nejmilejší jemný řetízek a na výrazné ozdoby vás neužije, nezoufejte. Stačí přidat pár delších jemných ozdob například v bohémském stylu. Velký výběr najdete například v Lindexu. Rázem budete stylová a přesto zůstanete věrná tomu, co máte tak ráda.

Na ruku 

Mango - 399 Kč
Autor: Archiv firem
Obdařila vás příroda bujnějším poprsím a s velkým náhrdelníkem si přijdete nesvá? Nevadí! Přišla doba zkrácených rukávů, a proto je řada i na náramcích. Nejstylovější jsou zcela jistě kombinace stříbra a zlata, ale i kůže nebo korálků. Nebojte se popustit uzdu fantazii a kombinujte vše, co máte ráda.

Kromě sady drobných šňůrek nešlápnete vedle ani s mohutnějšími kousky. Velmi zajímavé jsou kombinace kovu a kůže nebo dřevěné provedení. Pro nás je ale absolutním vítězem peříčkový náramek z Manga. Pokud chcete něco opravdu originálního a nezvyklého, rozhodně po něm sáhněte!

Na každý prst

F&F - cca 149 Kč
Autor: Archiv firem

Ne každému vyhovují cinkající ozdoby na zápěstí, jež často překážejí při každodenních činnostech. Jestli toužíte po výrazné ozdobě, která vás ale nebude nijak obtěžovat, prsteny jsou pro vás to pravé. Stačí jeden a rázem je váš outfit prozářený a neobyčejný.

Z minulé sezóny přetrvává trend sad složených z jednoduchých kroužků. Nás ale daleko víc baví velké prsteny s kameny, jež můžete nakombinovat podle aktuální nálady. Ulovte ty nejlepší kousky, které vás osloví, a bez obav je noste klidně všechny najednou. Znovu opakujeme, že se nemusíte bát ani kombinování kovů. Úporné ladění do jedné barvy už je dávno za námi.

sheinside.com - 149 Kč
Autor: Archiv firem

Rozzařte obličej 

Nechcete mít krk zatěžkaný obřími ozdobami a zároveň nesnesete, když vaše ruce něco limituje? I pro vás máme řešení. Sáhněte po zajímavých náušnicích! Můžete si vybrat z nepřeberného množství, od jednoduché klasiky až po zajímavé a originální kousky.

Bohatě využijete současný trend třásní, ale vyberete si, i pokud chcete zůstat věrná zlaté či stříbrné. Možností je spousta. Nás baví visací náušnice vykládané barevnými kameny. Oživí klasický pracovní kostýmek, ale stejně poslouží i k mini šatům na párty.

Vybírejte to nejlepší z obchodů v galerii:

Autor: Kristýna Dolejšová