Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Bílá košile 7x jinak! Užijete jí jak do práce, tak i na víkend

  • Bílá košile vám nesmí chybět!
    25. dubna 2014 | 06:00

    Bílá košile jistě nechybí v žádném pánském ani dámském šatníku. Je to nadčasový kousek, jež se hodí v podstatě na každou příležitost, co vás napadne. Využijete ji do práce, na nákupy, do divadla, ale můžete ji obléknout i přes plavky na pláži. 

  • Do práce

    ...
    Autor: Archiv firem
    Obligátní černý kostýmek vyměňte za elegantn šaty. Jsou klasické s nadčasovým designem a využijete je jak do práce, tak do divadla. Aby to nebyla nuda a outfit měl šmrnc, přidejte pod šaty bílou košili. Pro větší pohodlí doporučujeme košilové body, které zamezí nepříjemnému vylézání košile nahoru. Na krk přidejte decentní, ale výrazný náhrdelník, jež oživí horní polovinu těla. Sáhněte po kabelce, která je dostatečně velká a má strukturovaný tvar.

    Nebojte se výrazných bot se zajímavým detailem královsky modré. Boty mají stabilní podpatek a pásky budou noze dobrou oporou. Bez problémů v nich tedy vydržíte celý den. Přes šaty oblečte nadčasový trenčkot, jež zahřeje při chladném ránu. Navíc bude kombinace černé bílé, a béžové vypadat velmi svěže a žensky.

    Košile: H&M, 349 Kč, šaty: Marks&Spencer, 1499 Kč, kabát: Zara, 2799 Kč, kabelka: Zara, 799 Kč, boty: Reserved, 1399 Kč, náhrdelník: Mango, 999 Kč, brýle: Mango, 599 Kč

  • Pro volný čas

    ...
    Autor: Archiv firem
    Kombinací, která nás nepřestává bavit, je košile se světlým roztrhaným denimem. Pohodlné džíny ohrňte nad kotníky a košili do nich zastrčte. Tato varianta je velmi jednoduchá a nikdy s ní nic nezkazíte. Pro oživení dolaďte outfit botami v módní citrónové a korálovou kabelkou přes tělo, jež pojme všechny nezbytnosti.

    Vyměňte klasickou bílou podprsenku za zajímavý kousek v metalické barvě a nechte ji ležérně vykukovat z rozepnuté košile. Věřte nám, budete sexy a přitom decentní. Šperky pro tentokrát vynechte. Stříbrná podprsenka bude skvěle fungovat sama o sobě. Přidejte pouze kontrastní pánské hodinky nebo velký prsten.

    Košile: H&M, 349 Kč, džíny: Pull&Bear, 999 Kč, bunda: Mango, 4999 Kč, boty: F&F, 569 Kč, podprsenka: Tally Weijl, 149 Kč, kabelka: asos.com, 1499 Kč, hodinky: asos.com, 505 Kč,

  • Divočina

    ...
    Autor: Archiv firem

    Bílý outfit od hlavy až k patě je sice nepraktický ale velmi v kurzu. Oblečte ke košili úzké kalhoty a doplňte je pohodlnými a stabilními lodičkami ve stejné barvě. Outfit můžete okořenit sakem se zvířecím potiskem, které outfitu dodá šťávu. Pokud vám extravagance není cizí, přidejte velký klobouk, jež vám dodá styl módní ikony.

    Košile: H&M, 349 Kč, kalhoty: Mango, 699 Kč, sako: Gate, 598 Kč, klobouk: H&M, 499 Kč, lodičky: F&F 649 Kč, kabelka: H&M, 499 Kč, prsten: Lindex, 129 Kč

  • Na rande

    ...
    Autor: Archiv firem
    Kombinace s černou pouzdrovou sukní patří k těm nejjednodušším outfitům, co nikdy nezklamou. Na rande ale volte veselejší a hravější variantu. Košile, zastrčená do sukně áčkového střihu, bude lichotit prakticky všem postavám. Ostrá oranžová vám dodá jarní svěžest. Místo koženého křiváku sáhněte po odlehčené džínové bundě ze světlého denimu.

    Šněrovací boty mohou obout i ženy menšího vzrůstu. Přestože jsou boty kotníčkové, díky podpatku a kůži prosvítající mezi tkaničkami vás boty nezmenší, ale naopak protáhnou a zeštíhlí. Dolaďte outfit metalickým akcentem na kabelce. Sada prstenů a velké brýle doladí uvolněný a stylový outfit, kterým vašeho milého jistě zaujmete.

    Košile: H&M, 349 Kč, sukně: Topshop, 1999 Kč, bunda: Vero Moda, 899 Kč, boty: Zara, 1999 Kč, kabelka: F&F, 299 Kč, brýle: H&M, 249 Kč, prsteny: Lindex, 99 Kč

  • Vrstvení do práce

    ...
    Autor: Archiv firem
    Trváte v práci na černém kalhotovém kostýmu? Ani to nemusí být nuda! Uvažte na krk barevný šátek, jež rozsvítí váš obličej. Pod sako přidejte lehký svetřík, ve kterém vám nebude horko, ale přitom do outfitu přinese trochu výrazných barev.

    Klasické černé lodičky doladí jednoduchý elegantní outfit. Kabelka s decentním vzorem působí neotřele a přitom nevybočuje ze sofistikovaného decentního stylu elého outfitu. Náušnice ze dvou kuliček rozdílné velikosti vynesl v perlovém provedení na výsluní Dior. Se stříbrnou variantou uděláte stejnou parádu za zlomek ceny.

    Košile: H&M, 349 Kč, kalhoty: Reserved, 699 Kč, svetr: Mango, 699 Kč, sako: Topshop: 1999 Kč, kabelka: Marks&Spencer, 1199 Kč, boty: F&F, 569 Kč, šátek: Reserved, 349 Kč, náušnice: H&M, 249 Kč

  • Na víkend

    ...
    Autor: Archiv firem
    Bílá košile nemusí být nutně jenom nošená klasicky na tělo. Přehoďte jí přes tričko s nápisem a nechte jí ležérně rozepnutou. Kožené kalhoty jsou pohodlnou variantou pro volný čas, na kterou nedám dopustit.  Černobílý outfit doplňte leopardími pohodlnými keckami, ve kterých bez obav můžete vyrazit na celodenní výlet.

    Kožený náramek se zlatými detaily skvěle dokreslí uvolněný vzhled. Přidejte malé náušnice, jež nebudou překážet při pohybu. Velká kabela přes rameno pojme všechny vaše nezbytnosti. Reflexní brýle působí futuristicky a jsou skvělou volbou. Přidejte rudou rtěnku, aby byl celkový vzhled ženštější.

    Košile: H&M, 349 Kč, kalhoty: H&M, 699 Kč, boty: asos.com, 750 Kč, tričko: F&F, 249 Kč, kabelka: Reserved, 799 Kč, náramek: asos.com, 830 Kč, náušnice: Mango, 499 Kč, brýle: Lindex, 199 Kč

  • Pro léto

    ...
    Autor: Archiv firem

    Je sice teprve duben, ale proč se alespoň na chvíli nepřenést do slunného léta plného festivalů a skvělých výletů. Oblékněte košili přes květované maxi šaty. Vyhrňte rukávy a v pase košili uvažte na uzel. Do vlasů si nasaďte stylovou čelenku nebo slaměný klobouk.

    Pokud jste menšího vzrůstu, obujte sandálky s platformou a dbejte na to, aby šaty končily až u země. Neuvěřitelně vás to prodlouží! Outfit doplňte kabelkou a šperky v hippie stylu.  

    Košile: H&M, 349 Kč, šaty: H&M, 699 Kč, boty: newlook.com, 830 Kč, kabelka: H&M, 349 Kč, čelenka: Topshop, 249 Kč, náramky: Lindex, 149 Kč

Autor: Kristýna Dolejšová
Klíčová slova:  trendy, móda, košile, bílá, tipy, outfity
Diskuse ke článku
.