Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

C&A vítá jaro s kolekcí plnou denimu!

6. března 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

‘Denimový stav mysli ’ a bohémský styl inspirovaly novou denimovou kolekci C&A jaro 2014.

C&A vítá jaro s kolekcí plnou denimu. Designéři překvapili denimem a zemitými tony, které vytvářejí opraný a vybledlý look inspirovaný přírodou. Kolekce zobrazuje Denimový stav mysli ’a je inspirována moderní, uvolněnou bohémkou s vášní pro uvolněný a ženský vzhled. Kolekce reprezentuje svět  Hobo Hippie 70. let a zachycuje ducha té doby. To, jakou emoci vyvolává denim a jak byl ve své době revoluční, je klíčovým momentem této kolekce. Oblečení pro každý den, vybrané svobodně a s láskou.

Kolekce obsahuje jednoduché kusy, které dobře sedí díky použitým materiálům, inspirované pobřežním životem s jeho uvolněnou náladou. Denim je lehčí a světlejší a místo jednotlivých denimových kusů jsme navrhli kompletní denimový look pomocí barev a materiálů. Denim stojí v centru dění, kolekce klade důraz na barvy ve smyslu seprání – od světlých tónů po úplně bílé. Vrstvení nečekaných materiálů a možnost vytváření různých kombinací je ideální pro vlastní vzhled.

Klíčovými trendy jsou blazer a džínová bunda – pruhovaná a sepraná. Hlavními prvky kolekce jsou letní bundy, pleteniny a šaty, overaly, tencelové kalhoty, háčkované šaty, halenky s výšivkou nebo krajkou, háčkované vestičky a džínové sukně ve světlých tónech.

Denimový trend je hlavním aktérem také v pánské jarní kolekci. Vintage sepraná džínsovina vypadá uvolněně a autenticky. Barevná škála jde od indigo modré přes písková světlá seprání až k bílé. Klíčovými prvky jsou džínová bunda, slim fit jeans a vintage kostkované košile.                          

V dětské jarní kolekci jsou klíčové džínové šortky a trička s potisky v jednoduchém, hravém stylu. Mladší dívky budou stylové v širším krátkém tričku a džínových lacláčích. Starší dívky si vyberou seprané džínové šortky. Malí chlapci kombinují ohrnovací džínové šortky s tričkem, zatímco starší chlapci se cítí stylově v neutrálních džínech s pískovým efektem.

Od 27. února  2014 je nova džínová kolekce k dostání v cca 1,500 pobočkách v Evropě.