Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

5 NEJ z Oscarů: Udílíme módní ceny!

26. února 2013 | 07:00

Ceny americké Akademie filmového umění jsou rozdané, úspěchy sečtené a krásné herečky nafocené ze všech stran. Zbývá jen jedno - hodnotit. My jsme si zahráli na módní Akademii a udělili jsme pět stylových "ocenění".

Nejkrásnější róba: Charlize Theron

Bylo tak těžké vybrat jen jednu! Letos se totiž červený koberec pyšnil jednou úchvatnou róbou vedle druhé. Zbožňujeme Jennifer Aniston v červených šatech Valentino, něžnou Anne Hathaway i blyštivou Jessicu Chastain...

Krátkovlasá Charlize Theron ale nakonec zvítězila: v trendy bílé róbě z haute couture kolekce Dior vypadala elegantně, nenuceně i hvězdně zároveň.

...
Autor: Reuters

Nejzářivější dáma: Adele

Na třpytivý look vsadilo mnoho přítomných, mimo jiné i Nicole Kidman nebo Naomi Watts. Podle nás ale nejvíc zazářila Adele, která zazpívala bondovský hit Skyfall a ukázala tak, že kromě pozlátka na šatech od Jenny Packham má také zlato v hrdle.

...
Autor: ČTK

Nejvíc nebezpečná róba: Jennifer Lawrence

Vycházející hvězda vyrazila na ceremoniál v božské róbě Dior haute couture. Ta se však známé smolařce stala osudnou: když si šla na pódium pro Oscara za nejlepší ženský výkon v hlavní roli, zakopla a do princeznovské sukně se zamotala.

...
Autor: Reuters

Nejlevnější šaty: Helen Hunt

Vzorem skromnosti byla na první pohled známá herečka, která si na Oscary vyšla v šatech z "háemka". Vypadala v nich báječně - ovšem hlavně díky diamantovým šperkům, které stály v přepočtu 13,5 milionu korun.

...
Autor: Reuters

Největší průšvih: Kristen Stewart

Když se mladičká Kristen necítí ve své kůži, vždycky je to poznat. I tentokrát bylo jasné, že jí šaty od návrhářky Reem Acra nesedí, na podpatcích je nesvá a zbytečně neformální účes jí překáží.

...
Autor: Reuters

Autor: mab