Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

I plnoštíhlé ženy mohou být krásné! Vyberte si dokonale padnoucí prádlo

4. února 2013 | 07:30
Prezentace klienta |

Krása není limitována kily navíc! I ženy s širšimi boky a plnějším poprsím se chtějí líbit. Chodit pěkně oblékané. A kvalitní, skvěle padnoucí prádlo, je základem. Sehnat ho však bývá často problém. Na e-shopu Dopradla.cz si však můžete vybrat z více než 150 modelů.

 

Pokud i vy patříte k ženám s plnějšími ňadry či větším zadečkem, nebojte se vystavit na odiv křivky ženského těla.

Pozor jen na častý módní prohřešek, kterým je špatně zvolená velikost či nevhodný střih prádla.

Většina z nás se totiž snaží doslova "nacpat" své tělo do prádlo menšího, než jaké ve skutečnosti potřebujeme.

Nebo ho naopak kupujeme o číslo větší v domnění, že tak skryjeme plné tvary. Ani jedna z těchto možností však naší postavě rozhodně nezalichotí.

Ideální je proto nakupovat tam, kde se na spodní prádlo určené pro ženy plnějších tvarů specializují. Takovým místem je i e-shop Dopradla.cz, ve kterém si můžete vybrat z více než 150 modelů podprsenek i kalhotek všech možných stylů, střihů i barev.

Podprsenky tu najdete vyztužené zcela i částečně, bez kostic i s kosticemi, bavlněné i krajkové. A samozřejmě nemůžou chybět ani kalhotky, které Vám zaručeně padnou. Pamatujte si, že nejen prádlo malých velikostí může být svůdné a sexy. Vyberte si z nabídky kvalitního spodního prádla pro plnoštíhlé postavy či bujnější poprsí a nebojte se zazářit.

Úplnou nabídku prádla pro ženy plnějších tvarů naleznete ZDE

Komerční prezentace