Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Dárek na poslední chvíli: Luxusní spodní prádlo!

19. prosince 2012 | 07:57
Prezentace klienta |

Na vánoční nákupy zbývá posledních pár dní a čím je Štědrý den blíž, tím větší je nervozita, zda objednané dárky dorazí včas. Nakupte na e-shopu Dopradla.cz a dárek budete mít do vánoc doma!

Štědrý večer už je tu za pár dnů a vy stále ještě nemáte vhodný dárek? Chybí vám nápad, schází vám čas? Máme pro vás tip, který každá žena ocení. Kupte jí krásné spodní prádlo!

Využijte poslední šance nakoupit dárky pod stromeček se zárukou dodání do Štědrého dne. Objednávat můžete až do čtvrtka do 15 hodin.

Jak partnerce vybrat spodní prádlo?

Nevíte si rady? Není to tak složité, jak se na první pohled může zdát! Připravili jsme pro vás pár jednoduchých rad, se kterými bude výběr správného prádla hračka.

Akční ceny podrpsenek pro štíhlé i baculky! Největší výběr, vše skladem a navíc spousta novinke na Dopradla.cz
Autor: Dopradla.cz
Podprsenka a kalhotky
Pokud jste se rozhodli pořídit partnerce podprsenku a kalhotky, bude nejprve potřeba znát jejich velikost. Nejsnazší cesta, jak tuto informaci zjistit, je podívat se partnerce do skříně na prádlo, které nosí – u podprsenky bývá štítek s velikostí na vnitřní straně obvodu prádla. Velikost se udává ve formě čísla a písmene (např. 70C). 
Limitovaná akce na Dopradla.cz - nyní v akční nabídce můžete využít akci, kdy ke 3 produktům získáte ten nejlevnější ZDARMA!
Autor: Dopradla.cz

U kalhotek najdete velikost klasicky na štítku na jejich vnitřní straně. Velikost pak zadejte zde. I u kalhotek vybírejte střih, který Vaše partnerka nosí nejčastěji – může nosit tanga, klasické kalhotky, boxerky nebo brazilky.

Noční košilka, pyžamo, župan
Pokud máte i přes uvedené tipy z nákupu podprsenky či kalhotek obavy, neházejte flintu do žita a nakupte luxusní noční košilku, pyžamo nebo župánek. U těch je výběr velikosti mnohem jednodušší, protože se většinou dělí jen na klasické S, M, L, XL. Opět stačí nahlédnout na partnerčino oblečení a zjistit ze štítku velikost.

Erotické prádlo – potěšení pro oba
Další možností, jak potěšit partnerku (a zároveň i sebe), je darovat erotické spodní prádlo. Ani u něj nemusíte řešit velikosti – opět se dělí pouze na S, M, L, XL, popř. ještě jednodušeji na S/M a L/XL. Vybírat můžete podle svého a partnerčina vkusu např. z erotických kompletů, erotických košilek, sexy kostýmů apod. Nabídka je  široká, tak popusťte uzdu své fantazii...

spoj
Autor: Archiv firmy do-pradla.cz

Abyste měli jistotu, že zboží objednané od nás obdržíte do Vánoc, doporučujeme se řídit při výběru dopravy následujícími radami:

Při volbě přepravy Českou poštou objednávejte prosím nejpozději do středy 19.12. do 12:00 a zboží obdržíte do pátku 21.12.

Při volbě přepravy PPL objednávejte prosím nejpozději do čtvrtka 20.12. do 15:00 a zboží obdržíte v pátek 21.12., nejpozději v sobotu 22.12.

Objednávky uskutečněné v období od čtvrtka 20.12. po 15. hodině do soboty 22.12. do 12 hodin s volbou přepravy „Osobní odběr – prodejna PRAHA“ si můžete vyzvednout v neděli 23.12. mezi 10. až 15. hodinou.

Dopradla.cz - slevový kód na 15% slevu pouze u nás! Navíc doprava zdarma při nákupu nad 599,- jen do pátku!
Autor: Dopradla.cz