Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nakupujte se slevou! Luxusní podprsenky o 20 % levněji

Všechny podprsenky o 20% LEVNĚJI! Jen tento týden na Dopradla.cz
6. prosince 2012 | 11:30
Prezentace klienta |

Každá žena se chce líbit. Chodit pěkně oblékaná. A kvalitní, skvěle padnoucí prádlo, je základem. Sehnat ho však bývá často problém. Na e-shopu Dopradla.cz si však rozhodně vyberete. A teď navíc ještě na každou podprsenku obdržíte 20% slevu. Neváhejte! Akce platí jen do konce týdne.

Veděli jste, že každá žena by měla mít v prádelníku minimálně pět kvalitních podprsenek. Hlavní je, aby padly jako ulité a prsa zformovaly do dokonalého tvaru. I sebeluxusnější trendy svršek totiž může špatně vybraná podprsenka pěkně shodit.

Pozor hlavně na častý módní prohřešek, kterým je špatně zvolená velikost či nevhodný střih prádla!

Většina z nás se totiž snaží doslova "nacpat" své tělo do prádlo menšího, než jaké ve skutečnosti potřebujeme. Nebo ho naopak kupujeme o číslo větší v domnění, že tak skryjeme plné tvary. Ani jedna z těchto možností však naší postavě rozhodně nezalichotí.

Ideální je proto nakupovat tam, kde se na spodní prádlo specializují. Takovým místem je i populární e-shop Dopradla.cz, ve kterém si můžete vybrat z více než 300 modelů podprsenek všech možných stylů, střihů i barev.

Podprsenky tu najdete vyztužené zcela i částečně, bez kostic i s kosticemi, bavlněné i krajkové. Vyberte si ze široké nabídky kvalitního spodního prádla. Jen teď máte navíc šanci ušetřit! Využijte jedinečné akce a do konce týdne objednávejte podprsenky s 20% slevou. Téhle nabídce se zkrátka nedá odolat.

Úplnou nabídku podprsenek naleznete ZDE

Komerční prezentace