Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Módní inspirace: Co poletí příští rok? Pastelové barvy a hippie styl!

10. září 2012 | 10:45

Výstřihy, retro a výrazné barvy. To jsou trendy, které momentálně udává jedna z nejsledovanějších módních akcí vůbec: New York Fashion Week jaro-léto 2013. Podívejte se společně s námi, co příští rok pofrčí!

V centru módy, v New Yorku se to výjimečně nehemží jen celebritami, ale i mixem spousty barev, vzorů a střihů. Jelikož spousta z nás nemá na to, aby si jen tak koupila letenku a jela se na přehlídku na vlastní oči podívat, uděláme to za vás.

Pojďte se tedy společně s námi podívat na nejnovější, žhavé trendy z přehlídkových mol!

New York fashion week jaro-léto 2013
Autor: Profimedia.cz

Skvělá zpráva: Na jaře i v létě příštího roku se nic nijak výrazně nezmění, takže nemusíte okamžitě vyrazit do obchodů pro nové kousky. Stačí jen přetřídit šatník z minulého roku a zamyslet se.

Stále totiž budou v kurzu pastelové barvy a to nejvíce růžová, tyrkysová a pomněnkově modrá. Obecně se celé toto období ponese spíše ve světlých barvách. 

Absolutně novým trendem pak budou výstřihy. Kulaté jsou úplně OUT, a oblékněte raději trička s ostrým, "véčkovitým", nebo jinak originálním výstřihem v předu.

Chybu neuděláte ani v případě, kdy preferujete holá záda. To zkrátka poletí! Ve stejných barvách slaďte i doplňky.

S oteplením se připravte i na záplavu ethno a indiánských vzorů, jako jsou například třásně. Módní řetězce vás jimi budou přímo přehlcovat!

Overaly, lesklé materiály, vesty pošité flitry. To vše ve svěžím, sexy hippie stylu je na příští rok jasnou volbou! Příští rok se ponese ve svěžích, elegantním duchu, který sem tam protne nějaká extravagance. Pohrajte si s barvami a zůstaňte v kurzu!

MÓDNÍ INSPIRACE Z NEW YORKU:

Autor: Eva Dvořáková