Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Sexy holky krev a mlíko! Dita Von Teese bojuje proti vychrtlinám

13. března 2012 | 08:05

Lascivní pohledy, podpatky, a luxusní spodní prádlo. Podvazky, výrazný make-up, sex appeal! Bývalý striptérka a burleska Dita Von Teese předvedla svou kolekci spodního prádla. Fetišistická ikona, která se vzhlíží ve čtyřicátých letech se do podvědomí dostala obálkou časopisu Playboy z prosince roku 2002.

Dita von Teese je nádherná žena. Do podvědomí všech vstoupila v roce 2002 zmíněnou obálkou v Playboyi. Větší pozornosti se jí ale dostalo o tři roky později, v roce 2005, kdy se provdala za rockera s šílenou vizáží - Marilyna Mansona.

Díky svému bouřlivému manželství i obrovskému šarmu zdobila titulní strany všemožných časopisů až do konce roku 2006. Tehdy se šílené manželství rozpadlo a pár se rozvedl.

Dita Von Teese
Autor: Reuters

Dita ovšem není jen bývalá manželka šíleného hudebníka, fetišistický objekt, aktérka striptýzů ve stylu čtyřicátých let, které ji nikdy nepřestaly fascinovat a kterým dokonale podřídila svou vyšperkovanou image. Naopak.

Vystudovala historii filmových a divadelních kostýmů a snažila se své vzdělání uplatnit u filmu jako návrhářka dobových kostýmů.

Momentálně je také módní ikonou a pravidelně se objevuje na seznamech nejlépe oblékaných celebrit.

Propadla své největší vášni - spodnímu prádlu. Dita není zastánkyní anorekticky vychrtlých modelek. Na svém mole předvedla holky "krev a mlíko"! A že jim to zatraceně slušelo! Více najdete v galerii!

Autor: ema