Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Marc Jacobs pro Louis Vuitton: V růžové košilce, ruku v ruce s otrokem

9. března 2012 | 12:39

V růžové košilce, co chvíli líbající muže oblečeného v latexu. Návrhář Marc Jacobs zatoužil po pozornosti. Jak jinak si vysvětlit jeho šílenou módní kreaci? Všichni víme, že nás ve světě módy nemůže nic zvlášť překvapovat, ale i mistr tesař se někdy utne, že?

Marc Jacobs v sexy outfitu
Autor: Profimedia.cz

Marc Jacobs představil zimní kolekci pro Louis Vuitton. Podívat se přišla i Jessica Parker, topmodelka Natalia Vodianova, Karl Lagerfeld a další. Doplňkům podle něj bude na podzim kralovat velbloudí hnědá, hořčicová, černá a pudrové tóny.

Vzrůstem maličký návrhář přišel na přehlídku v růžové košilce (po babičce?) pod kolena a střevíce se třpytivou ozdobou. Třídenní strniště a záplava barevných tetování ho zařadila spíše do kategorie - úchylák večera.

Jacobs dorazil na přehlídku ruku v ruce s architektem a designérem Peterem Marinem. Ten sice nebyl stylizován do růžovoučké barvy, ale aby nepřišel zkrátka a nezahanbil se prostým outfitem, oblékl velmi "slušivý" latexový modýlek.

Marino se zřejmě celý večer těšil na sado-masochistické hrátky. Jeho oblek tomu také nasvědčoval. Kožený suspenzor a čapka, páska přes paže...

Těžko říct, co tím dva dotyční páni mysleli. Nicméně na přehlídku dorazily i celebrity. Například "Carrie" - Sarah Jessica Parker, kontroverzní návrhář Karl Lagerfeld, dva z hlavních herců Twilight ságy, Robert Pattison a Kristen Steward a další.

Kolekci a ostatní zajímavé fotky najdete v galerii.

Autor: ema