Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Krásná na Silvestra: Přivítejte Nový rok dokonale vyladěná

30. prosince 2011 | 10:37

VELKÁ FOTOGALERIE: Přichystejte se na poslední den v roce a připijte si na ten příští opravdu slavnostně. Naše tipy na žhavé módní trendy a zajímavé kombinace doplňků se vám hodí i na nadcházející společenskou sezónu.

Pokud ráda v módě experimentujete, zkuste se blýsknout v aktuálním retro stylu. Nespletete se ani s jednoduchou černou klasikou, která stále hraje ve společnosti prim, jen si pohrajte se zajímavými doplňky. A nebo chcete zazářit ve vášnivé rudé?

Nekopírujte však bezhlavě to, co vidíte na hvězdách showbyznysu. Buďte soudná a respektujte důležité pravidlo: V jednoduchosti je krása. Výsledek pak bude stát za to!

3 zlaté rady

* Neoblékejte na sebe ve spěchu to, co vám přijde pod ruku. Na sladění outfitu od hlavy po paty si vyhraďte nějaký čas. Před zrcadlem si obujte i boty a vezměte do ruky kabelku nebo psaníčko. Jedině tak posoudíte, zda něco nechybí, či nepřebývá.

* Jeden výrazný kousek utlumte něčím jednoduchým. Zářit odshora dolů není žádoucí. Také myslete na pravidlo, že přes den je vhodnější sukně kratší délky, naopak večer přímo volá po róbě takřka na zem.

*
Doplňky jsou důležitou součástí modelu. Mixujte, pohrajte si s detaily. Každopádně není vhodné obtěžkat zápěstí masivním náramkem, uši zatížit dlouhými náušnicemi a krk kýčovitým náhrdelníkem. Méně znamená více.

Vyberte si svůj styl:

Náš tip:
Nemáte na nové trendy modely? Sháníte něco moderního, mimořádného? Zkuste si nalistovat stránku votocvohoz.cz. Tady můžete svoje staré kousky prodávat, vyměňovat, věnovat a získat také velmi levně úplně jiný, skvělý úlovek do šatníku. 
Autor: Kateřina Pokorná, Alena Dušková, Kbak