Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tyto mladé herečky hýbou světem módy. Inspirujete se!

Fotografie
25. srpna 2011 | 07:00

Hollywoodem se prochází nová generace módních ikon. Mladé herečky se stávají múzami světoznámých návrhářů a oslňují na červených kobercích i v rozpálených kalifornských ulicích. Patří mezi ně například Amanda Seyfried (25), Blake Lively (23) a Leighton Meester (25).

Největší úspěchy slaví asi blonďatá dlouhonohá kráska Blake Lively, která se proslavila rolí Sereny v seriálu Gossip Girl a která je novou múzou módního mága obchodního domu Chanel Karla Lagerfelda. Mladá herečka se stala tváří nové kolekce kabelek Mademoiselle.

Amandu Seyfried proslavila role hloupé blondýny ve filmu Protivný zlý holky, kde hrála po boku problémové Lindsay Lohan (25). Leighton Meester dostal na výsluní stejně jako Blake seriál pro mladé Gossip Girl.

Další herečky, které inspirují

Mezi další mladé talenty, které ovlivňují módní fanatiky, jsou herečky Emma Roberts (20), Emma Stone (22), Jennifer Lawrence (20), Zoë Kravitz (22) či Elizabeth Olsen (22).

Emma Roberts je neteř Pretty Woman Julie (43). Emma Stone je v hollywoodských vodách teprve nováčkem, ale už hrála v několika pohádkách. Jennifer Lawrence mohli diváci vidět například v Monkovi. Zoë je dcera Lennyho Kravitze a Elizabeth Olsen se nechce nechat zahanbit hereckou kariérou svých sester, dvojčat Mary-Kate a Ashley. V novém filmu Marthe Marcy May Marlene podle kritiků exceluje.

Autor: INT, mivr