Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Vévodkyně Kate má problém: Kopíruje módní styl

16. června 2011 | 05:37

Kate (29), manželka britského prince Williama (28), si svět podmanila nejen milým vystupováním a zářivým úsměvem, ale i skvělým módním vkusem. Ještě se nestalo, že by přešlápla a přišla někam nevhodně oblečená. Jak je ale vidět, vše sama vymyslet nemůže a ráda se nechá inspirovat. A kým jiným, než ikonickou zpěvačkou Madonnou (52).

Vévodkyně z Cambridge se 29. dubna sňatkem s Williamem přivdala do britské královské rodiny. Vystupováním na úrovni a perfektním stylem jí rozhodně ostudu nedělá. Jejím vytříbeným módním vkusem se nechává inspirovat mnoho žen celého světa.

Kate ale také musí odněkud čerpat nápady. Na oslavu devadesátin Filipa, manžela královny Alžběty II., která se konala v úterý v Berkshire, si oblékla saténové šaty v korálové barvě, které ji hezky prozářily. Byla to příjemná změna, jelikož obvykle se odívá do zemitých, nevýrazných barev.

Luxusní róbu z dílny návrhářky Stelly McCartney už jsme ale na někom viděli. Před třemi lety se v ní ukázala popová královna Madonna na filmovém festivalu v Cannes. I jí moc slušely. Kate si šaty koupila ve slevě těsně před svou svatbou. Na nákupy tehdy šla se sestrou Pippou. Původně stály 38 tisíc a Kate je pořídila za pouhých 8,5 tisíce!

Autor: mivr