Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Kornová se vrátila na molo: Naposledy!

9. dubna 2011 | 21:50

Kateřina Kornová (44) měla v posledních deseti letech v lásce pech. Exmanželka zpěváka Jiřího Korna (64) se podruhé rozvedla a zkrachoval i její další vztah s přítelem policistou.

Bývalá modelka, podnikatelka a herečka loví proto kolem sebe drobné radosti. Například se na pár minut vrátila na molo a Blesk byl u toho.  „Zavzpomínala jsem si na staré časy,“ přiznala s úsměvem Kornová.

Kateřina se rozhodla po deseti letech znovu obléci modely profesorky Zdeňky Bauerové (80), která působila už u slavné Hany Podolské. „Na konci 90. let jsem pro salon Yvett Ajchler, kde paní profesorka dodnes působí, hodně předváděla. Dobře se známe, byla jsem i tváří jejího parfému,“ zavzpomínala exmodelka. „Teď jsem ze starého přátelství udělala výjimku a oblékla si pár modelů. Nejde o žádný velký návrat, už jsem úplně někde jinde,“ upřesnila Kornová.

Je členkou zastupitelstva Prahy 1, točí seriál Ordinace v růžové zahradě 2 a ještě hraje v Divadle Pavla Trávníčka. Svůj kosmetický salon v centru Prahy dávno prodala a podnikat už rozhodně nechce. „Jsou s tím velké starosti. Řekla jsem si, že se přece nemusím nikam honit, že není potřeba snažit se za každou cenu zvládat maximum. Baví mě to, co nyní dělám,“ dodala Kornová. Její nostalgický návrat k modelingu trval jen pár minut.

Autor: Hana Höschlová, evakk