Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Slavné krásky, které se letos ukázaly bez make-upu: Poznáváte je?

26. prosince 2023 | 06:00

Jestli ještě před pár lety bylo naprosto nemyslitelné, že by se celebrity ukázaly ve své přirozené kráse, dnes je to čím dál běžnější. Které slavné krásky se letos předvedly svým fanouškům naprosto bez příkras? Nahlédněte do fotogalerie a podívejte se, jak jsou půvabné i bez make-upu.

V minulosti no-makeup look propagovala hlavně zpěvačka Alicia Keys, která se bez líčení několikrát objevila na červeném koberci. Letos se ve společnosti úplně "nahá" ukázala Pamela Anderson. Měli jste ji spojenou pouze s výrazným kouřovým líčením a konturkou orámovanými rty? Těm dnům je dle slov bývalé playmate konec.

VIDEO: Slavné české modelky, které dobyly svět.

Video se připravuje ...
Slavné české modelky, které dobyly svět • VIDEO: Videohub

Kdysi se líčila a oblékala tak, jak si všichni přáli, dnes poslouchá jen své potřeby a přání. Moc dobře si totiž uvědomuje, že se už nemusí líbit všem, a na čem jí opravdu záleží, je, aby se co nejvíce líbila sama sobě. "Musíš pochopit, že jsi dost dobrá a krásná sama o sobě. Honit se za mládím je prostě marné,“ uvedla Pamela Anderson. Zcela bez make-upu tak vystupovala ve svém dokumentu Pamela: Příběh lásky na dnech módy v Paříži i na obálce časopisu. A svět jí tleská.

Přirozenost vede

Pamela však není jediná. Začíná být naprosto běžné, že slavné dámy na sociálních sítích zveřejňují fotografie bez make-upu. Snaží se tak ukázat, že i jejich tvář zdobí vrásky, pihy, akné a další nedokonalosti. A fanoušci je za to milují ještě víc. Občas nás totiž může přepadávat pocit, že jsou naprosto dokonalé, ale ve skutečnosti za jejich bezchybným vzhledem, který často vídáme v médiích, stojí tým profesionálních maskérů. Jejich sdílení reality je tak ve světě plném retuší a filtrů příjemným osvěžením. Na slavné hvězdy, které letos ukázaly svou pravou tvář bez líčení, se podívejte ve fotogalerii.

Autor: Aneta Valešová