Středa 15. května 2024
Svátek slaví Žofie, zítra Přemysl
Polojasno 23°C

Vánoce se kvapem blíží. Potěšte sebe i své blízké kosmetikou Ziaja

30. listopadu 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Hledáte perfektní dárek pod vánoční stromeček? Vánoce se neúprosně blíží a díky Ziaja dárkovým sadám můžete ať už sobě nebo někomu blízkému udělat radost.

Péče o pleť

Má být péče o půvab a zdraví přímo královská? S dárkovou sadou Kozí mléko se rázem přenesete do časů egyptské královny Kleopatry, která si blahodárné hydratační a regenerační účinky kozího mléka užívala. Vyhlazující hydratační denní krém se již stihl stát evergreenem. Vyživující noční krém s bohatou krémovou konzistencí nahrazuje nedostatek přírodních výživných složek. Intenzivně hydratační krém na ruce a nehty pečuje o namáhanou pokožku a posiluje nehty. Jemnou, čistou vůni přípravků si zamiluje celá rodina.   

Autor: www.ziajaprotebe.cz

Chcete chránit pokožku před výkyvy teplot? Dárkovou sadu Ziaja Olivový olej ocení především ti, kteří mají pleť suchou a citlivou, a potřebují obzvlášť v zimě účinnou ochranu. Olivový olej je unikátní zdroj mnoha prospěšných látek a vitamínu E. Vyživující pleťový krém, krém pod oči a vyživující krém na ruce a nehty.

Autor: www.ziajaprotebe.cz

Péče o tělo

Dokonalý spojenec na cestě ke krásně bronzující, zdravé a exoticky provoněné pokožce je dárková sada Cupuacu. Sametová konzistence naplněná karamelově ořechovou vůní je perfektní kombinací a požitkem pro všechny smysly. Krystalické sprchové mýdlo pečuje o celé tělo jemně a bez zbytečného vysoušení. Krystalický tělový cukrový peeling zanechává pokožku sametově hebkou.

Autor: www.ziajaprotebe.cz

Vybírejte dárky praktické a takové, které vašim nejbližším řeknou, jak moc na ně myslíte. Dárková sada Kašmír v sobě snoubí potěšení a účinnost pro znovunalezení krásy. Kašmír je synonymem luxusu, kombinace bambuckého másla s proteiny kašmíru zintenzivní péči.

Vánoce jsou kouzelné, ale nespoléhejte na dary z nebes! Překvapte své blízké úžasnou edicí s vůní citrónového dortu Ziaja Lemon cake. Okouzlující kombinace citrónů a vanilky se rozvine v Pěnovém mýdlu na ruce. Lehoučký Krém na ruce zanechá pleť hebkou a vitální. Mycí želé do koupele naplní vanu tisícem voňavých citronových a vanilkových bublinek, které dopřejí smyslům stoprocentní relaxaci.

Autor: www.ziajaprotebe.cz

Muži vašeho života ocení svěží, energizující vůni přípravků v dárkové sadě Men. Pleťový hydratační matující krém se rychle vstřebává a nezanechává mastné stopy. Pečující Sprchový gel poskytuje okamžité osvěžení a neviditelný Antiperspirant roll-on účinně redukuje pocení.

Přesvědčte se, jak příjemné může být domácí SPA a nechte se okouzlit aromatickou esenciální péčí s dárkovou sadou Baltic Home Spa Fit. Dopřejte si relaxaci těla i mysli díky příjemné parfemované exotické vůni manga. Sprchový gel a šampon 3v1 šetrně myje pokožku, vlasy a obličej. Zpevňující recepturu a hydrataci zaručí Hydratační tělové sérum.

Potěšte své blízké kompletní péčí o pokožku a věnujte jim pod stromeček dárkové balíčky kosmetiky Ziaja. Najdete je jak v běžných drogeriích, tak online na www.ziajaprotebe.cz.