Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sexy a zářivá jako Jennifer Lopez

3. května 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Jennifer Lopez je nejen zpěvačka a herečka, ale také tvůrčí žena mnoha talentů. Svou vášeň pro parfémy přeměnila ve vlastní řadu vůní, které nyní přicházejí do českých obchodů.

Podnikatelka, matka i hvězda

Její fanoušci ji znají také pod přezdívkou JLo, je jednou z nejvlivnějších světových celebrit. Svou kariéru zpěvačky a herečky dokázala skvěle skloubit s kariérou módní návrhářky, podnikatelky a také matky. Své sebevědomí, charisma, živočišnost a ženskost rafinovaně proměnila v jedinečné parfémy, které teď mohou obdivovat i české ženy.

Vůně Enduring Glow
Autor: Glamour Distribuce

Nebojte se zazářit

Vůně Enduring Glow je nabitá rafinovanými květinovými a ovocnými tóny. Vyjadřuje novou kapitolu v nadčasové kariéře Jennifer Lopez, která chce inspirovat své fanoušky k tomu, aby se stejně jako ona nebáli plnit si své sny. Do její kompozice hvězda vložila své oblíbené ingredience – italský bergamot, orosenou hrušku a liči. Kytice čerstvých magnolií, růžových pivoněk a lístků fialky v srdci upoutá pozornost, zatímco pižmo, bílá ambra a santalové dřevo v základu dávají vůni plnost.

Enduring Glow EdP 30 ml 799 Kč

Milujte

Lásku potřebuje ke svému životu každá z nás a u Jennifer Lopez tomu není jinak. Svou lásku k životu, módě a všemu co ji obklopuje, přetavila v opulentní květinově ovocnou vůni JLove. Ta v sobě snoubí ženskost, půvab a duchaplnost. Koktejl šťavnatého ovoce, mraženého ananasu, malin, růžového grepu a mandarinek se prolíná s vůní leknínu, kokosové orchideje a tahitských gardénií. To vše se v závěru prolíná s hřejivými krémovými tóny.

JLove EdP 30 ml 799 Kč

JLove
Autor: Glamour Distribuce

Buďte nespoutaná

Nespoutaná, sexy a natolik nepřehlédnutelná, že se za ní každý otočí, taková je Jennifer Lopez a taková je i žena nosící vůni JLuxe. Vůně je spojením bohatého květinového buketu se sladkými ovocnými tóny. Dřeviny a pižmo v základu dodávají vůni smyslnost a umocňují pocit luxusu.

JLuxe EdP 30 ml 799 Kč

vůně JLuxe
Autor: Glamour Distribuce

K dostání v síti drogerií Rossmann a hypermarketů Globus