Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vraťte svojí pleti šťávu. Vyzkoušejte novinku v anti-age péči!

17. října 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Smíchat, protřepat, aplikovat. Nesedí vám to s legendární hláškou Jamese Bonda? Řeč totiž není o drinku, ale o inovativním balení s novinkou Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster. Právě vitamín C totiž dokáže naši tvář chránit proti volným radikálům a zamezit tak projevům předčasného stárnutí. V čem je sérum tak revoluční?

Proč je vitamín C nezbytný v péči o pleť?

Konzumace vitamínu C se obvykle doporučuje pro zlepšení celkového zdraví a podporu imunitního systému, je však také účinnou složkou přípravků péče o pleť. Vitamín C aplikovaný na pleť je velmi účinný antioxidant. Antioxidanty neutralizují volné radikály, které mohou v pleti zhoršovat stav kožních buněk. Vitamín C je navíc nezbytnou látkou pro pevnost pleti, neboť podporuje syntézu kolagenových vláken, a tak pomáhá udržovat pleť zářivou a svěží.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster obsahuje 10% vitamín C. Tato koncentrace přináší optimální rovnováhu mezi účinností a kožní snášenlivostí. Kromě vitamínu C kombinuje přípravek další účinné látky. Nízkomolekulární kyselina hyaluronová je účinnou hydratační složkou, která pomáhá vyplňovat vrásky. Dále je součástí složení výrobku další antioxidant, licochalcon A. Ten podporuje obranyschopnost pleti proti volným radikálům vyvolaným UV zářením a vysokoenergetickým viditelným světlem.

Proč je nutná čerstvá aktivace vitamínu C?

Vitamín C rychle oxiduje, proto je třeba jej chránit před oxidací a aktivovat pouze ve chvíli, kdy jej chceme použít. Právě proto je Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster k dostání v inovativním balení: spodní část ampule obsahuje čistý 10% vitamín C farmaceutické kvality v prášku a zajišťuje optimální rovnováhu mezi účinností a kožní snášenlivostí. Koncentrace vitamínu C v tomto séru je navíc 200x vyšší než v pomerančích. Místo konzumace citrusů vám teď stačí stlačit ampuli a sérum protřepat, aby se látky správně smísily.

Nanášejte sérum každý den a objevte skrytou sílu tohoto séra! Můžete ho používat ráno nebo večer. Sérum nanášejte každý den na dobře vyčištěnou pleť obličeje pod váš hydratační krém. Díky své lehké konzistenci se rychle vstřebává. Pokud sérum používáte ráno, vždy jej naneste jako první, teprve poté použijte hydratační krém a sluneční ochranu. Výrobek je vynikající jako základ pod make-up.

Pro koho je novinka určená?

Sérum Hyaluron-Filler Vitamin C Booster je určené každé ženě, která chce dosáhnout zářivějšího a svěžího vzhledu pleti a zároveň vyhladit vrásky. Hodí se i v případě, že s anti-age péčí teprve začínáte a hledáte první přípravky.

Novinka rozšiřuje řadu výrobků Eucerin Hyaluron-Filler, proto je také ideálním doplňkem pro ty, kteří používají další produkty s kyselinou hyaluronovou. Obsah kyseliny hyaluronové v pleti začíná klesat již po dvacátém roce věku a regenerace pleti se zpomaluje, proto je vhodné s péčí začít včas.

Sérum seženete ve dvou velikostech:

         •        Balení s jednou ampulí na 7-10 dní používání: 1 × 8 ml

         •        Trojité balení na 21-30 dní používání: 3 × 8 ml

Vzhledem k oxidaci vitamínu C doporučujeme čerstvě smíchaný přípravek použít do 21 dnů od první aktivace. Více se dozvíte zde.