Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

5 040 000 Kč: Tesco opět podpořilo projekty ve vašem okolí

Do hlasování Tesco se už zapojilo více než 20 milionů zákazníků.
2. srpna 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Projekty zaměřené na děti, zdravotně znevýhodněné, rodiny nebo sociálně slabší obyvatele si mezi sebe rozdělí částku přes 5 milionů korun. Celkem se jedná o 270 projektů, které uspěly v hlasování zákazníků společnosti Tesco. Ta v rámci unikátního grantového programu „Vy rozhodujete, my pomáháme“ podporuje právě malé projekty v okolí.

Pro lepší život ve vašem okolí

Grantový program Nadačního fondu Tesco „Vy rozhodujete, my pomáháme“ podporuje již od roku 2016 veřejně prospěšné projekty neziskových a příspěvkových organizací po celé republice. Cílem programu je zlepšovat kvalitu života a udržitelný rozvoj skrze aktivity lokálních komunit v blízkosti prodejen Tesco. Sousedství s přívětivějším prostředím pro rodiny, canisterapie, moderní interaktivní vybavení škol a školek, vzdělávací kurzy pro ohrožené skupiny, workshopy a terapie pro občany se speciálním potřebami. To je jen zlomek výjimečných projektů, které grantový program doposud podpořil.

Projekty zaměřené na děti patří mezi nejpopulárnější.
Autor: Tesco Stores ČR

O všem rozhodují zákazníci

Za 6 kol programu bylo darováno více než 23 milionů korun na realizaci 1080 dobročinných projektů z celkových 3441 přihlášených organizací. Do hlasování se zapojilo neuvěřitelných 20,7 milionů zákazníků, kteří rozhodli o podpoře jejich oblíbených projektů. V každém kole se v 90 regionech po celé ČR uchází o přízeň zákazníků vždy 3 projekty. Každý vítězný projekt získá prostřednictvím Nadačního fondu Tesco finanční příspěvek ve výši 30 000 korun, projekt na druhém místě 16 000 korun a projekt na třetím místě 10 000 korun.

Vítězné projekty si v každém kole rozdělí přes 5 milionů korun.
Autor: Tesco Stores ČR

Žetony pomáhají

Úspěšný program pokračuje i nadále, aktuální výsledky naleznete na stránkách https://itesco.cz/pomahame/ kde se i dozvíte, kdy a jak můžete přihlásit další projekty do již 7. kola, které bude startovat na podzim tohoto roku. Nepropásněte unikátní příležitost zlepšit vaše okolí nebo prostřednictvím hlasovacích žetonů podpořit projekty, které chcete, aby byly realizovány.

O pořadí projektů rozhoduje celkový počet obdržených žetonů.
Autor: Tesco Stores ČR